Zadebljanje

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
James Dean
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 17, 2011 5:13 pm

Zadebljanje

Post od James Dean »

Slika

Napipao sam zadebljanje iznad broja 7.. U obliku kapsule je. I mogu da ga opipam,imao sam bolove pre nekih nedelju dana a onda su prestali(mislim da sam bio nagnjecio testise pa zbog toga) sada kad to napipam osecam se cudno. Planiram da posetim urologa u ponedeljak ali me interesuje sta bi to moglo da bude. Zadebljanje je iznad testisa. Imam 20god.
Hvala...
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Zadebljanje

Post od Dr011 »

dok se ne pipne ne moze da se zna sta tacno moze da bude...mozda je npr. prosirena vena...jesi li bio danas na pregledu?
James Dean
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 17, 2011 5:13 pm

Post od James Dean »

Bio sam na pregled. Reko je doktor da je to neka mala cista i da imam kao prosirenu venu. Poslao me da uradim spermogram i neki ''Ler i BMCG''(tako nesto pise u uputu) i da uradim eho cisto da bi mirno spavao. Eho mi je zakazan za 2meseca tako da ne znam koliko ce mi biti miran taj san.
Jel mogu EHO da odradim na nekoj privatnoj klinici pa da ubrzam taj proces? Nisam pametan sta da radim..
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

moze se naravno uraditi eho i privatno, pregled je svuda isti, razlika je samo finansijska...
Odgovori