Evo ovako!
vec duze vreme,nekih 9 meseci,osecam da mi sa leve strane vrata nesto boli,pomislio sam da je krajnik.Odem kod lekara,kaze mi da nema potrebe za operacijom,ukoliko nema visoke temperature..Kasnije,pocelo me cesto boleti grlo,a osetio sam i jak zadah i poceo vaditi neke bele grudvice koje jako smrde,sad osecam da su mi jos uvek u grlu,ali ne mogu da ih lociram,probao sam sa tandum verde rastvorom za ispiranje,sa propolisom,livadskim medom,zalfijom,ali dzabe,i dalje se jako oseti,mislim to mi najvise smeta,ne mogu 10 puta dnevno prati zube i pojesti 20 orbita,da li neko zna i ima neko resenje za ovo?
KRAJNICI-veliki mali problem!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 20, 2011 5:31 pm
Re: KRAJNICI-veliki mali problem!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Tonsillolith
to je ovo, mi nemamo strucni naziv za to... citala sma po nekim americkim sajtovima da oni imaju razne neke tecnosti i vodice i sprejove za ispiranje koji su svi na bazi aktivnog kiseonika....a u slicne svrhe moze da posluzi obican aktivni kiseonik iz apoteke....on navodno sprecava nastanak tih belih gromuljica..... ali ipak mislim d aje jedini nacin operacija krajnika....ja se isto zlopatim sa tim....
to je ovo, mi nemamo strucni naziv za to... citala sma po nekim americkim sajtovima da oni imaju razne neke tecnosti i vodice i sprejove za ispiranje koji su svi na bazi aktivnog kiseonika....a u slicne svrhe moze da posluzi obican aktivni kiseonik iz apoteke....on navodno sprecava nastanak tih belih gromuljica..... ali ipak mislim d aje jedini nacin operacija krajnika....ja se isto zlopatim sa tim....