KRAJNICI-veliki mali problem!!!

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Sarlo_akrobata
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 20, 2011 5:31 pm

KRAJNICI-veliki mali problem!!!

Post od Sarlo_akrobata »

Evo ovako!
vec duze vreme,nekih 9 meseci,osecam da mi sa leve strane vrata nesto boli,pomislio sam da je krajnik.Odem kod lekara,kaze mi da nema potrebe za operacijom,ukoliko nema visoke temperature..Kasnije,pocelo me cesto boleti grlo,a osetio sam i jak zadah i poceo vaditi neke bele grudvice koje jako smrde,sad osecam da su mi jos uvek u grlu,ali ne mogu da ih lociram,probao sam sa tandum verde rastvorom za ispiranje,sa propolisom,livadskim medom,zalfijom,ali dzabe,i dalje se jako oseti,mislim to mi najvise smeta,ne mogu 10 puta dnevno prati zube i pojesti 20 orbita,da li neko zna i ima neko resenje za ovo?
maja1984
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2011 9:53 pm

Re: KRAJNICI-veliki mali problem!!!

Post od maja1984 »

http://en.wikipedia.org/wiki/Tonsillolith
to je ovo, mi nemamo strucni naziv za to... citala sma po nekim americkim sajtovima da oni imaju razne neke tecnosti i vodice i sprejove za ispiranje koji su svi na bazi aktivnog kiseonika....a u slicne svrhe moze da posluzi obican aktivni kiseonik iz apoteke....on navodno sprecava nastanak tih belih gromuljica..... ali ipak mislim d aje jedini nacin operacija krajnika....ja se isto zlopatim sa tim....
Odgovori