Operisao sam prednje ukrstene ligamente na lijevom koljenu 28 jula prosle godine u Banja Luci. Operacija je dobro protekla. Nakon operacije mjesec dana nosio sam stake i ortozu, oporavak je super prosao. Zivim u malom mjestu tako da nam je fizijatrija slaba, jedino smo imali inferentne struje (ispravite me ako nisam dobro napisao). Na struje sam krenuo drugu sedmicu poslije operacije, u trajanju od 15 dana. Krajem avgusta sam otisao na kontrolu u Banja Luku i ortoped mi je rekao da se za dalje lijecenje obratim nadleznom fizijatru gdje se i pojavio problem. Naime moj nadlezni fizijatar je otisao na godisnji i dalje su me uputuli nadleznom orotpedu (to mi nikako nije imalo smisla, jer mi je ortoped koji me je operisao vec rekao da se nadleznom fizijatru obratim). On mi je odmah preporucio teretanu i samo to, znaci voznja bicikla, nozna ekstenizja...krenuo sam u teretanu i nakon 8 mjeseci misic mi se vratio 6 cm (poslije operacije je atrofirao 10cm) medjutim ta 4 cm nikako da se vrate. Vjezbajuci samo dobijam na snazi ali na velicini nikako. Ne znam u cemu je problem? Doktor koji me je operisao rekao je da ce se misic vratiti nakon 6 do 8 mjeseci, a meni ni poslije god. dana. Sta da radim? Da li postoji mogucnost da mi se misic nikada vise ne vati? p.s. Kod fizijatra vise ne idem, jer nam je fizijatrija ocajna