Nutricionista?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 10, 2005 8:37 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nutricionista?
Dali neko ima iskustvo sa nutricionistima,i ako ima dali je zadovoljan tretmanom?I bilo bi lepo da mi neko preporuci nekog nutricionistu,jer treba da dobijem na kilazi 7-8kg.Unapred hvala!!!
...panta rei...
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Kontakt:
Možda prof. dr Jagoda Jorga i njena ekipa sa Instituta za higijenu pri Medicinskom fakultetu u Bgd?
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Sa nasim nutricionistima ti je veoma "cupavo" ,da tako kazem. O ekipi dr Jorge mogu samo da kazem da sam bila kod njih( jer ceo zivot manje-vise kuburim sa kilazom) i sama dr Jorga se na Institutu bas i ne bakce mnogo sa obicnim pacijentima. Da budem iskrena , za skoro godinu dana odlazenja tamo, videla sam je svega 1-2 puta i to u fazonu "usla sam i izasla iz kancelarije, bicu odsutna do daljnjeg". Ostale zaposlene lekarke bas i nisu nesto specijalno, sedela sam jednom i cekala svoj red , pricala sa ostalim pacijentkinjama i gle cuda! Sve smo imale iste prepisane dijete koje su se razlikovale u nijansi od+- jedne jabuke ili parceta hleba dnevno! Tu sam shvatila da gubim vreme jer smo istu dijetu dobile i ja sa tad 27 godina i zena koja je bila u klimaksu, i par gospodja sa povisenim secerom, i jedna bakica od 76 godina i neke mlade mame koje se nisu oporavile posle trudnickog hormonskog haosa i neke devojcice od 7-8 godina... Vec odstampane dijete su samo izvlacile iz fijoka svog stola i davale pacijentima pa kome uspe, uspe. Smejale smo se posle sve mi u hodniku jer su dijete najbolje upalile gospodji u klimaksu i onoj bakici...
Dr Pfaf je za nas koji smo trebali da omrsamo bio naravno cista antireklama, kad ga vidis ali mozda tebi pomogne posto treba da se ugojis! Moram malo i da se salim!
E, sad cujem da imaju i neke nove koje ti pomocu aparata prvo izmere odnos masti, vode i misica u telu pa onda idu dalje sa pravljenjem specijalne ishrane....
U zadnje vreme sam se doduse naslusala i prica par mojih poznanika koji su isto hteli da se ugoje da su ih jos lekari opste prakse izbacili iz ordinacije uz komentar da je mrsavo u modi i da ne namisljaju!
Eto, napisala sam ko po meni bas nije za preporuku, ali mozda se nadje neko i sa konkretnim imenom ,za predlog.
Dr Pfaf je za nas koji smo trebali da omrsamo bio naravno cista antireklama, kad ga vidis ali mozda tebi pomogne posto treba da se ugojis! Moram malo i da se salim!
E, sad cujem da imaju i neke nove koje ti pomocu aparata prvo izmere odnos masti, vode i misica u telu pa onda idu dalje sa pravljenjem specijalne ishrane....
U zadnje vreme sam se doduse naslusala i prica par mojih poznanika koji su isto hteli da se ugoje da su ih jos lekari opste prakse izbacili iz ordinacije uz komentar da je mrsavo u modi i da ne namisljaju!
Eto, napisala sam ko po meni bas nije za preporuku, ali mozda se nadje neko i sa konkretnim imenom ,za predlog.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Kontakt:
Dakle, ništa se nije promenilo...
Hvala na iscrpnoj informaciji, ja sam očigledno bila u zabludi...

Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net