Pozdrav,
Do sada nisam imao navedenih problema, ali, vec par dana primecujem da nakon spavanja jezik poprima belu boju i neprijatan miris. Naravno da svakog jutra isti perem cetkicom i pastom, ali me interesuje da li postoji neko resenje za ovaj problem? Shodno tome da se to nije desavalo do skoro, verujem da da.
Unapred hvala,
Leo.
Neprijatan miris - jezik
Re: Neprijatan miris - jezik
Može se desiti da ti se na jeziku stvara kandida, ili neka druga gljivica/bakterija koja proizvodi zadah. Ja sam prošle godine imao taj problem, i rešio ga gotovo trenutno - strugalicom za jezik.
Izgleda otprilike ovako:

Ima da se kupi u svakoj apoteci, i veoma je efikasna. To što opereš jezik četkicom je beskorisno - kada sastružeš prvi put ovim pašćeš u nesvest. Koristi se ujutru i uveče, a može lagano i pred izlazak. Ja već više od godinu dana nemam problem s tim. Išao sam kod lekara opšte prakse, ORL, radio bris, i sve je bilo ok. Udeo u svemu ima i ishrana, recimo ja jedem mnogo mlečnih proizvoda pa sam problem imao verovatno zbog toga.

Ima da se kupi u svakoj apoteci, i veoma je efikasna. To što opereš jezik četkicom je beskorisno - kada sastružeš prvi put ovim pašćeš u nesvest. Koristi se ujutru i uveče, a može lagano i pred izlazak. Ja već više od godinu dana nemam problem s tim. Išao sam kod lekara opšte prakse, ORL, radio bris, i sve je bilo ok. Udeo u svemu ima i ishrana, recimo ja jedem mnogo mlečnih proizvoda pa sam problem imao verovatno zbog toga.