male posekotine na kozici penisa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
male posekotine na kozici penisa
poštovani, posle seksa sa partnerkom nakon nekoliko dana pojavila mi se kao neka mala posekotina na kožici penisa, nakon nekog vremena stvorila se krasta, koja otpadne nakon prve erekcije,tako da me ne prolazi već 20 dana..nju je počeo da boli jajnik, doktor joj je pripisao Dovicin jer je u pitanju upala, da li je moguce da je moja rana posledica njene upale, i čime da mažem??! HVALA
Re: male posekotine na kozici penisa
ta rana moze da bude posledica neke povrede tokom odnosa...u kom je delu tacno? ako je na delu kozice koji je dosta pokretan ili u predelu frenuluma, prilikom pomeranja kozice doci ce do ponovnog povredjivanja pa zato sporije zarasta, dok to ne ozdravi izbegavajte povredjivanje i odrzavajte dobro higijenu...sto se tice infekcije ne moze se nista na slepo reci, javite se da se istestirate na seksualno prenosive infekcije, oboje...ako infekcija postoji leci se u paru...
konkretno, posekotine su na kozici, na vrhu penisa..mogu li mazati necim, da brze zaraste, ili da mazem necim da sprecim to ubuduce..?
to se moze desavati posebno ukoliko je kozica malo tesnija, tada se lakse povredjuje, pa ako imate taj problem treba ga resiti...za sad samo dobra higijena i izbegavanje povredjivanja dok ne prodje, ako je sve drugo uredu to ce brzo proci...a ako ne prodje uskoro javite se na pregled da se vidi ima li neke infekcije i kakvo je stanje sa kozicom...