Pozdrav svima.
Naime citao sam ovu stranu (http://www.doktor.rs/forum/otorinolarin ... t3367.html) i u svom postu gocagorl pise da je jedino lecenje hronicnog obolenja uha je operativno.
Mene intersuje,ako neko zna,da li se i koliko to placa,i gde bi bilo najbolje da se to obavi?
Unapred hvala na odgovorima.
Kako trajno izleciti Hronicni gnojni otitis?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 14, 2011 3:52 am
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 11:03 am
Re: Kako trajno izleciti Hronicni gnojni otitis?
Ako si iz Srbije operacija uva pokriva osnovno zdravstveno ali na takav korak teba da te puti tvoj ORL lekar a posto kazes da imas gnojnu upalu to znaci da si bio kod lekara posto sam to ne bi utvrdio, takodje postoji neki odredjen broj upala u toku jedne godine po kome se uopste trazi operacija kao lisa timpanometrija.Recimo moje dete je imalo u toku prosle godine 14 upala koje je lekar evindentirao kao i konstantnu krivu b i cposlati smo kod ORL-a u bolnicu sa naznkom misljenja naseg lekara da se ugrade cevcice i da se izvadi treci krajnik.Posto je dete ove godine bilo u izolaciji fino se yalecio tako da je tipanometrija pre operacije u dva navrata bila u krivi a tako da su otkazali operaciju uva i izvadili samo krajnik.Esad ne znam dali je za odrasle potreban takodje toliki broj upala u toku godniu dana ali vidi sa svojim lekarom.