ima vec dve nedelje kako su mi crvene mosnice. Koza mosnica mi je veoma crvena i ispruzena sa veoma vidljivim krvnim sudovima, ne svrbi me, nemam bolova, na dodir ne reaguje. testisi me takodje ne bole. spermam mi je normalne boje i gustine. nemam nikakvih problema ni sa mokrenjem ne osecam bol, peckanje...
znaci nemam nikakvih problema osim tog crvenila i velike prokrvljenosti. Ako neko zna nesto o ovome molio bih da mi objasni sta je u pitanju? hvala/
crvene mosnice
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: crvene mosnice
na slepo ne mozemo znati o cemu se radi...mozda je koza iziritirana, od znojenja, neudobnog vesa, ili ako brijes mosnice...ili se radi o nekoj infekciji koze...pokusaj najpre sa dobrom higijenom, da ta sredina bude uvek suva, nosi pamucan i udoban ves...ako se ne povlaci javi se dermatologu da to pogleda...
jutros sam namazao sinodermom i sad mnogo bolje izgleda da li da nastavim da mazem ili ne i da li bi pomogla neka druga krema?
a to sa higijenom i cistim vesom sam vec probao, mislim zadnje dve nedelje bas vodim racuna o tome.
a to sa higijenom i cistim vesom sam vec probao, mislim zadnje dve nedelje bas vodim racuna o tome.
nemoj to da mazes na mosnice...pogotovo sto se ne zna tacno zbog cega je ne treba nista koristiti na svoju ruku od lekova...ako se brijes izbegavaj to dok se ne smiri, i ne koristi nikako alkohol za dezinfekciju mosnica...proveri da li ti smeta ves, znaju savovi prilikom kretanja da ogule kozu i naprave crvenilo, posebno sad kad je toplo i kad se covek dosta znoji...isto vazi i za tesne pantalone...znaci nositi udobno, mekano, nesto sto ne guli kozu...ako se ne smiri brzo najbolje je da to pogleda dermatolog...
danas sam bio kod dermatologa i dao mi je da mazem pavlovicevom mascu i da se javim na kontrolu za 10 dana.
u svakom slucaju hvala na savetima!!!
u svakom slucaju hvala na savetima!!!