Zdravo svima ja sam Marko imam 27god, pre par nedelja mi se desilo da sa dugogodisnjom devojkom nisam moga da postignem erekciju, tj u pocetku je bila puna erekcija ona je dozivela vrhunac i htela je da napravimo malu pauzu i tada se spustio i vise nije hde da se digne, nije mi bilo bas svejedno (mazila ga je, stavljala u usta sve sve sve, ali nije hteo da se digne), sl dana je bilo bolje ali sad imam to u glavi i stvara mi problem tj erekcija ukoliko nisam u njoj ne traje dugo, da napomenem da u poslednje vreme 3-4meseca nema jutarnju erekciju, sta moze da pude da li je stres umor i sada blokada u glavi.
Da li ste cukli za falurex tablete i ako jeste sta mislite o njima. hvala puno.
Problem u glavi ili sta?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Problem u glavi ili sta?
najcesce i jeste problem u glavi...svakako uticu i umor, zivotni problemi i brige...
takav problem se desava ponekad SVIMA! i to je normalno...najgore je kad se to desi da covek svaki sledeci put brine da se ne desi opet, briga oko toga najvise ometa erekciju...znaci samo opusteno, rastereceno, sto manje brines bice bolje!
ima raznih preparata koji se reklamiraju na internetu, i obicno je cista komercijala, ne uzimaj sve zdravo za gotovo...prvo pokusaj da probijes sam blokadu koju imas u glavi, a ako nekad budes isprobavao neki preparat to uzmi samo u apoteci!
takav problem se desava ponekad SVIMA! i to je normalno...najgore je kad se to desi da covek svaki sledeci put brine da se ne desi opet, briga oko toga najvise ometa erekciju...znaci samo opusteno, rastereceno, sto manje brines bice bolje!
ima raznih preparata koji se reklamiraju na internetu, i obicno je cista komercijala, ne uzimaj sve zdravo za gotovo...prvo pokusaj da probijes sam blokadu koju imas u glavi, a ako nekad budes isprobavao neki preparat to uzmi samo u apoteci!