Gljivice ?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
JooJ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2011 12:46 pm

Gljivice ?

Post od JooJ »

Koza glansa mi je u posljednje vreme crvena i suva . To se najvise vidi u erekciji . Nisam imao polne odnose , pa msm da su to gljivice , posto sam skoro pio antibiotike . Da li mogu da mazem neku kremi ili mast ?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Gljivice ?

Post od Dr011 »

da li se to javilo bas nakon upotrebe antibiotika...crvenilo moze biti zbog iritacije prilikom masturbacije...treba videti postoji li problem sa tesnom kozicom...takodje voditi racuna o higijeni, da se ispod kozice ne zadrzava mokraca, ostaci presemene i semene tecnosti nakon masturbacije...da li se radi o gljivicama ne moze ti niko reci na slepo...pokusaj prvo sa dobrom higijenom, svakodnevno pranje neutralnim sapunom, dobro obrisati pre vracanja kozice...izbegavaj iritiranje...ako to potraje i dalje javi se na pregled, pa ce se odrediti neka krema ako bude potrebno...
JooJ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2011 12:46 pm

Post od JooJ »

Kad mi se to pojavilo poboljsao sam higijenu , da vidim da li je zbog toga . A nije zbog tesne kozice , zato sto mi ona nikad ne pokriva glavic . Mozda je zbog iritacije tokom masturbacije , posto se tada suva koza vidi . Ali msm da je previse suva .
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

zavisi i koliko je dugo vremena glavic otkriven, nekad je potrebno vreme da se navikne da stoji stalno otkriven, pa se na pocetku peruta, ali to vremenom prestaje i bude sve ok...moguce da je usled iritacije i povredjivanja tokom masturbacije, vidi nekoliko dana da pauziras da vidis kao ce da reaguje...i higijena naravno...
Odgovori