Упала сперматозоидних канала (упала тестиса)
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Упала сперматозоидних канала (упала тестиса)
Управо ово је дијагностиковано, пре пар ноћи морао сам да хитно од од ургентног због последица болова каквих сам имао, бол је био доста јак у тестисима као и у доњем делу стомака, отишао сам тамо и доктор ми је рекао да је управо то ја сам помислио можда брух или кила али је ово, тј као нека упала сперматозоидних канала, е сад да ли је због односа са девојком или неког пута где их није било када је било као неког суздржавања то нисам сигуран, углавном добио сам Цитерал да пијем 2 недеље 2 дневно таблете на сваких 12 сати и ево после 5 дана опет ми се јавља мало бол па ме само занима ако је неко имао искуства или неко зна да ли је то уствари опасно пошто ми смета док тренирам па сам доста почео да се цимам око тога и размишљам, да ли нема то некакве последице касније , хвала
Re: Упала сперматозоидних канала (упала тестиса)
и да напоменем да сам ипак имао неку активност ових 5 дана не сваки дан али сам имао а доктор ми је рекао да мирујем у сваком смислу 14 дана па зато верујем да и одатле потиче сад тај бол па ме и то занима колико је ригорозно и колико је опасно
Re: Упала сперматозоидних канала (упала тестиса)
radi se upali epididimisa...mirovanje je obavezno! inace bol moze potrajati, ali se smiruje vremenom, bitno je da ne ide na gore...znaci treba redovno uzimati terapiju, mirovati i javiti se na kontrolu da se vidi kako to izgleda...