Neprijatan smrad

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
dedica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 27, 2011 4:00 pm

Neprijatan smrad

Post od dedica »

Postovani, evo i meni treba sugestija/pomoc, naime, imam 16 godina, redovno odrzavam higijenu, ali imam neprijatan miris (smrad) ispod kozice penisa, tj predio izmedju frenuluma i kozice, ne znam da li je upala ili sta bi moglo vec da bude, ponavljam, redovno odrzavam higijenu, bavim se sportom i poprilicno sam zdrav, treba mi sugestija postoji li neki sapun, krema ili nesto slicno, koju bih mogao da oprobam, unapred zahvalan! :)
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Neprijatan smrad

Post od Dr011 »

redovna higijena podrazumeva svakodnevno pranje vodom i sapunom, nekim neutralnim (decji), dobro istrljati i obrisati nakon pranja ispod kozice...posebno nakon masturbacije oprati penis, jer ako se zadrze presemena i semena tecnost ispod to moze dovesti do neprijatnog mirisa...takodje se truditi da se mokraca ne zadrzava ispod...
ako nista od toga ne pomaze ipak se treba javiti lekaru da vidi ima li neke infekcije, ovako na slepo ne mozemo to da znamo...imas li neko crvenilo, iritaciju, svrab?
Odgovori