Molim vas pomoc...PLSSSSSS

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
oldscratch7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 29, 2011 3:12 pm

Molim vas pomoc...PLSSSSSS

Post od oldscratch7 »

E ovako imam ove bijele tackice na glavicu penisa imam 15 god ..naravno nisam imao sexualne odnose.evo slike nadam se da nije nisat opasno..
http://postimage.org/image/wkkvjip0/

http://postimage.org/image/wl32gc4k/
Antikva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 03, 2011 7:40 pm

Re: Molim vas pomoc...PLSSSSSS

Post od Antikva »

Bas ti tragicno zvuci tema, pa reko ajd da odgovorim, ionako stalno visim na netu i ovde, ocekujucu da i neko meni odgovori :cry: ..
E, ovako, ono sto ja mogu da ti odgovorim iz mog ugla (ne mogu da gledam slike) je da verovatno imas neke gljivice (bar se kod devojaka tako manifestuju) - kandina. One uglavnom mogu da budu deo nekog disbalansa u organizmu, pogotovo sto si u pubertetu, il nehigijene, mada mi je drugarica bas malopre rekla da mozes i u bazenu da ih navuces.. To nije nista strasno, svakom se desava.. ako traje, obrati se lekaru, kolko sam primetila ovde odgovara ko stigne :)
Nadam se da sam te bar malo smirila, posto panika pravi cuda..
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

ne, ovde se ne radi o gljivicama, sve je ok...ove bele tackice na ivici glavica su potpuno normalna pojava, neki muskarci ih imaju, neki nemaju, eto ti ih imas, smatraj ih sastavnim delom svog penisa...znaci nije nikakva bolest, bez brige, uzivaj, penis ti izgleda potpuno normalno! :)
oldscratch7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 29, 2011 3:12 pm

Post od oldscratch7 »

Hvala Dr011..jesu li to pearly penile papules..ako se ne varam
Odgovori