Sitne bubuljice po glavicu

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Smarac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 18, 2011 1:48 am

Sitne bubuljice po glavicu

Post od Smarac »

Kao sto naslov teme kaze imam sitne bubuljicice po glavicu.Znaci meni se ruke tresu dok vam ovo pisem..Naime niti sam ja imao sex (ne odredjenog vremena,nikada nisam imao sex) jednostavno sam se jednog dana probudio i vidoe jednu osrednje veliku bubuljicu na sredini glavica..Sto se masturbacije tice ujutru skoro svako jutro preko dana i preko noci kad stignem i ako stignem secam se da sam tog dana masturbirao jednom ujutro i jednom predvece...Znaci probudim se ja i vidim tackicu,ja nisam imao ideju sta je to niti sam se kupao u prljavoj vodi,nisam stigao da idem na more jurio sam da upisem srednju znaci ceo raspust samo ucim,a sto se tice kozice,i tela nigde toga nemam jednostavno jedna tacka po sred penisa crvene boje,niti ispod imam nesto niti sa druge strane..I tako se ja jedno jutro probudim mozda 3 dana kasnije vidim 3-4 sitne tackice oko te jedne velike..Sto me je strasno zacudilo,pogledam ja sada i vidim ima ih pun k.... odsekao sam se ali je poenta sto ih ima samo na jednom delu nema ih po celom glavicu....I kucam ja na google "tackice po glavicu" i nadjem temu na ovom forumu,i obradujem se jer je neko rekao da je to bezopasno bla bla ali ja pogledam slike toga to zapravo nije ono sto ja imam ovo sto taj lik ima su neke zlezde i nalaze se na rubu glavica a meni je bas na centru....Ne nameravam nesto do 16-17 da imam seksualni odnos jer mi nije samo do toga da (izvinite na izrazu) po**bem neku devojku vec da je stvarno upoznam i da imam iskreni odnos....Eto to je sve ja sam jako zabrinut i zamolio bih vas da mi neko hitno odgovori!

Hvala Unapred :)
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Sitne bubuljice po glavicu

Post od Dr011 »

dok se ne vidi kako to izgleda ne moze ti niko dati pravi komentar na slepo...mozda si recimo samo preforsirao i da je to nastalo zbog iritacije...proslo je vec dosta dana od tvoje poruke, kako to sad izgleda, da li se povuklo?
Odgovori