pomoc!! problem sa urinom

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: pomoc!! problem sa urinom

Post od vasa »

konfuzno--kako urin ok pa ti prepisao lekove--zasto--i kakve su to brze analize-kod dezurnog????
melita keller
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 11:03 am

Post od melita keller »

Krv u urino od menstruacije, ovo prvi put cujem kao i da urin bude dobar od 1 tablete???velike tablete ostrim nozem prepolovi na vise delova pa pi pojedinacno ako ne mozes jednu veliku, ako su kapsule rayredi u soku.Sto se tice brzine analiza u svakoj bolnici se analiza i krvi i mokrace kod hitnih slicajeva zavrsi za manje od pola sata.Kakva je to ustanova gde sestra pregledava analizu umesto da da lekaru , uzas!. Pi caj od uve a ne vodu, pogotovo ne vodu sa cesme i caj od brusnice i jedan i drugi su odlicni za urinarne infekcije kao i lubenica :), caj od persuna.Ja sam jednom u zivotu imala krv u mokraci i to obilnu krv kada sam navodno izbacila pesak i sitnije kamencice iz bubrega pa su ostetili nesto usput nesecam se rezultata al sam morala na cistoskopiju(to je pregled mokracnih , kanala i besike sa jednom dugackom cevcicom koja se sprovodi koz mokracni kanal) pa sam tada dobijala inetkcije skoro dve nedelje dok se nije smirilo.Mozda ti je sestra izostavila nesto sa njenog vidjenja nalaza.Ne bi bilo lose da postavis sve sa nalaza pa da to pogleda neko ko se razume i da ti razjasni neke stvari.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

ako postoji infekcija treba je leciti...po isprimanoj terapiji uradite urinokulturu (nakon nedelju dana) pa ce se videti sta dalje...
misutka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Avg 25, 2011 10:13 pm

Post od misutka »

Zdravo. Ja sam Nena. ODMAH UJUTRU IDI U APOTEKU I KUPI CAJ OD PERSUNA. KOSTA OSAMDESET DINARA. POPIJ DVE,TRI SOLJE DNEVNO. POSLUSAJ ME IMALA SAM ISTI PROBLEM,PILA SAM HERBA VITA TERAPI,NATUROPLEX,PIPEGAL I NE PITAJ STA JOS. CAJ OD PERSUNA ME JE SPASAO. POZDRAV.
Odgovori