Pozdrav forumasi,
ja sam pre tacno nedelju dana isao na operaciju fimoze. Ako imate bilo kakvih pitanja vezano za ovo slobodno me kontaktirajte ovde. Sledeci put cu opisati svoje iskustvo (nije nista strasno).
Pozdrav!
operacija fimoze 20.07.2011.
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: operacija fimoze 20.07.2011.
i kako ide oporavak, kako si zadovoljan?
Iskreno,mozda ide malo sporije nego sto sam ocekivao. proslo je 10 dana a ja jos uvek imam konce na nezgodnom mestu. Trebali bi za koji dan sami da otpadnu i da se razgrade. Inace nemam nikakve bolove sada,osim neprijatnog osecaja pri vrhu penisa(zato ga od prvog dana pokrivam gazom). Doduse taj osecaj polako prolazi svakim danom. Za 4 dana idem na kontrolu i tada bi trebao doktor da mi skine konce-ukoliko ne otpadnu sami. E sad cemo videti koliko jos treba da se posle toga suzdrzavam sto se sexa tice. Ipak najgore je proslo. Jos jednom ponavljam da bi svako ko ima ovakav preoblem trebao to da resi sto pre,bez obzira na strah koji je i kod mene bio prisutan u velikoj meri. Treba izdrzati zahvat od pola sata zarad zdravog i normalnog sexa. Toliko za sada. Pozdrav!
gotovo mesec dana je proslo, nadam se da je oporavak uspesno zavrsen 

ma otok je jos tu, izgleda da cu da trpim jos dve nedelje.... 

otok kod nekog zna da potraje par nedelja po operaciji, samo treba strpljenja...valjda ce brzo proci...