lom fibule i distorzija petne kosti
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
lom fibule i distorzija petne kosti
poz svima,pocetkom juna sam operisao skocni zglob,naime polomio sam fibulu i ujedno doslo je do distorzije petne kosti i sada u nozi imam 7 srafova i plocicu. pre dva dana sam poceo fizikalnu pa me interesuje koliko ce mi vremena biti potrebno za oporavak posto mi mij doktor nista ne govori. poz jos jednom
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: lom fibule i distorzija petne kosti
do punog oporavka 6 do 12 meseci!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
hvala. jos mi reci da li 6do 12 meseci od nastanka povrede ili od pocetka rehabilitacije?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Od nastanka povrede!
Sve zavisi od rehabilitacije, tretmana, motivacije, strucnosti terapeuta i sposobnosti organizma da se regenerish ei oporavi, nachina zivota, ishrane itd....
Ali do godinu dana rachunajte kada su ovako ozbiljne i udruzene povrede u pitanju!
Naoruzajte se stpljenjem i ne brzajte sa fazama oporavka!
Sve zavisi od rehabilitacije, tretmana, motivacije, strucnosti terapeuta i sposobnosti organizma da se regenerish ei oporavi, nachina zivota, ishrane itd....
Ali do godinu dana rachunajte kada su ovako ozbiljne i udruzene povrede u pitanju!
Naoruzajte se stpljenjem i ne brzajte sa fazama oporavka!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.