Zbunjen

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Skudermasker
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 01, 2009 5:14 am

Zbunjen

Post od Skudermasker »

Pre mesec dana sam bio na pregled kod urologa u vezi fimoze, on mi je rekao da imam relativnu fimozu i rekao mi je da bih trebalo da dodjem septembra ili oktobra kada mako za hladni da odradim cirkumizaciju. Prekjuce sam pricao sa kevom u vezi tog zahvata i ona mi je rekla posto je ona pricala sa doktorom posle mog pregleda da joj je rekao kako ja uopste ne moram da se obrezujem, vec kako sam ja to kao nesto umislio i da bih mozda trebalo da se operisem da ne bih zbog psihickih problema imao problema pri seksu. Potpuno sam zbunjen, jer sam mu objasnio da mogu da prevucem kozicu preko glavica u opustenom stanju (sto je i sam video tokom pregleda) a da ne mogu da prevucem kozicu preko glavica tokom erekcije (e to nisam mogao da mu pokazem). Citao sam dosta tema na ovom forumu gde su neki ljudi imali isti problem i svi su im rekli kako bih trebali da se operisu tako da sam skroz zbunjen.

1) Molio bih da mi neko strucan kaze da li trebalo da se obrezujem ili ne?
2) Neko ko ima/imao penis u slicnom stanju da mi kaze da li je ima/imao problema tokom seksualnih odnosa (posto ih do sada nisam imao tako da ne znam)?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Zbunjen

Post od Dr011 »

kozica i u erekciji treba lako da se svuce i vrati na glavic, to je bitno za seksalni odnos...ako to nije moguce radi se o fimozi i potrebno je to resiti...najcesce se to resava cirkumcizijom...u najblazim slucajevima moze se pokusati olabaviti kozicu vezbom, ali ako kozica u erekciji nikako ne moze da se svuce onda svakako treba obaviti cirkumciziju...intervencija je laka, dosta njih to uradi, i najbolje je da to resis brzo, pre nego sto dodje vreme za odnose, da bi od pocetka mogao da uzivas bez problema! :wink:
Skudermasker
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 01, 2009 5:14 am

Re: Zbunjen

Post od Skudermasker »

Hvala na odgovoru. :D
Odgovori