Ranica na penisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Yugo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2011 3:01 pm

Ranica na penisu

Post od Yugo »

Postovani pre 4 dana imao sam odnos sa osobom za koju nisam 100% siguran da je cista i tom prilikom mi je pukao kondom. U njoj sam se nalazio svega par sekundi nakon pucanja zatim sam isprao alkoholom... 2 dana nakon toga glavic na penisu je poceo da me pecka i primetio sam da pored otvora imam kao neko udubljenje(rupicucu) kao neka izgorotina recimo kao da neko pipne usijanim metalom na to mesto i to me sad pecka. Veoma sam uplasen, da li znate sta to moze da bude. Hvala unapred..
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Ranica na penisu

Post od Dr011 »

alkohol ne valja stavljati na penis...mozda je ta ranica posledica iritacije, povrede, sto bi u tom slucaju trebalo da prodje brzo, vodi samo dobro racuna o higijeni i izbegavaj dodatnu iritaciju dok ne prodje...ako se za par dana ne smiri javi se lekaru da pogleda...
Yugo
Novi član
Novi član

Post od Yugo »

Da li bi trebalo da mazem nesto??? Kolika je mogucnost od neke polne bolesti i kom lekaru da se obratim?
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

za sad ne treba nista mazati, sacekaj da vidis kako ce se stvari odvijati, ako je samo fizicka povreda to ce proci bez problema uz dobru higijenu...mogucnost od polne bolesti postoji kod svakog nezasticenog kontakta, a posle koliko vremena ce se nesto pojaviti zavisi od vrste infekcije...ono sto moze nakon par dana da se javi u vidu ranice, mehurica je npr. herpes pa prati kako ce se to ponasati...ali moguce je da se radi samo o izguljotini, pogotovo ako si posle stavio alkohol na to pa se iziritiralo...prati pa ces videti...
Yugo
Novi član
Novi član

Post od Yugo »

OK.hvala puno. Niste mi rekli kom doktoru da se obratim??
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

posto su promene spolja, mozes se obratiti dermatovenerologu - lekaru za kozne i venericne (polne) bolesti...
Yugo
Novi član
Novi član

Post od Yugo »

Mislim da mi ovo prolazi... Hteo bih da se testiram na sve polne bolesti pa vas molim da mi kazete da li za to postoji jedan test ili se sve radi odojen, posle kog perioda bi to trebalo da odradim, gde to mogu da odradim i koliko to otprilike moze da kosta i traje moze i privatno... Moze i u BG. Hvala
Ne bih da dodjem u situaciju da nesvesno nekom drugom naudim nesvesno...
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

radi se vise testova, period inkubacije je razlicit za razlicite STD...mozes se javiti u Gradski zavod za kozne i venericne bolesti...
Yugo
Novi član
Novi član

Post od Yugo »

hvala. Moze li adresa???
Dr011
Stalni član
Stalni član