XENILINE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Apr 19, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
XENILINE
Cula sam od koleginice koja je lekar da je gospodja Jorga preporucila Xeniline preparat za mrsavljenje i da je ta osoba smrsala 7 kg za napr. mesec dana. Preparat sprecava apsorpciju masti iz hrane a jede se normalno. Vidim da je ovaj preparat poznatiji u inostranstvu nego kod nas. Znate li vi nesto o njemu i kakvo je vase misljenje o istom? Hvala svima unapred!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Apr 19, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ceci
Nov clan
Posted: 21 Feb 2006 13:58 Post subject: xenical
--------------------------------------------------------------------------------
Moji roditelji piju xenical vec 2 godine.To je najbolji9 moguci lijek koji je izasao u skorije vrijeme.osim sto je dobar za snizavanje holesterola i triglicerida,odlican je i za skidanje kilaze i ciscenje organizma.svaka para vrijedi za njega potrosena.Od srca ti ga preporucujem!
Posted: 21 Feb 2006 13:58 Post subject: xenical
--------------------------------------------------------------------------------
Moji roditelji piju xenical vec 2 godine.To je najbolji9 moguci lijek koji je izasao u skorije vrijeme.osim sto je dobar za snizavanje holesterola i triglicerida,odlican je i za skidanje kilaze i ciscenje organizma.svaka para vrijedi za njega potrosena.Od srca ti ga preporucujem!
- Pridružio se: Pon Maj 22, 2006 12:39 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 22, 2006 12:39 pm