Molim za pomoc!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Marko Vasiljevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2011 10:47 am

Molim za pomoc!

Post od Marko Vasiljevic »

Pozdrav.
Registrovao sam se na forum da bih vas zamolio da mi pomognete.
Simptomi su sledeci:
Pre negde 2 meseca,pojavio mi se bol u testisima...naizmenican...traje par minuta,pa onda par sati nista,pa onda opet...i svaki put se bol javlja na drugom testisu...bilo je i trenutaka kada je bol trajao nesto duze,ali nista strasno. Takodje nije jakog intenziteta...
To je posle odprilike nedelju dana nestalo. Da bi se pre par dana opet javilo,...bol je malo jaci nego ranije,al ostali simptomi su isti. Takodje bol je nesto jaci u levom testisu,koji mi je uvecan od rodjenja...
Imam 17 godina,i osim pubertetske migrene,zdravstvenih problema nisam imao...zdravo se hranim i redovno se bavim sportom. Takodje kad se bavim sportom ili duze hodam,bol se nije javlja u tim trenucima.
Molim vas za pomoc.
Hvala unapred.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Molim za pomoc!

Post od vasa »

ne pises nista o seksualnom zivotu-masturbaciji ili slicno-jesi li primetio nesto vezano za to-
takodje dizanje treta moze biti uzrok a na kraju moj ti je savet da se javis doktoru-BOLJE SPRECITI NEGO LECITI-nadam se da je tako
Odgovori