Moguca Peyronijeva bolest

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Spectra123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 28, 2011 2:00 am

Moguca Peyronijeva bolest

Post od Spectra123 »

Pozdrav
Sramota me je sto pitam,inace imam 15 godina,ali imam jedan problemcic ...
Vec par godina penis mi je blago zakrivljen u desnu stranu i oko 2 godine nakon ejakulacije imam neugodan bol u penisu(tacnije izmedju glave i ostatka otprilike) koji traje par sati,a nekad i sat,dva ili pola sata cak
Trazio sam sta je moguci problem i naisao sam na Peyronijevu bolest,ali vidim da je kod te bolesti obicno penis zakrivljen na gore ili na dole ... Meni je,dakle,udesno ...
Plasim se da nije ova bolest u pitanju,malo sam hipohondrican ...
Nisam seksualno aktivan,naravno ..
Kao sto pretpostavljate u pubertetu sam,pa i to uzmite u obzir ...
Hvala
Spectra123
Novi član
Novi član

Re: Moguca Peyronijeva bolest

Post od Spectra123 »

Da dodam da je zakrivljenost oko 25 stepeni i da zakrivljenje krece od polovine penisa na desno ..
Spectra123
Novi član
Novi član

Post od Spectra123 »

Za ovo nisam imao smelosti da kazem do sada ..
Taj neugodan bol koji sam spominjao pocinje posle 2 ili 3 erekcije u toku dana ... :oops:
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

penis moze biti i normalno zakrivljen, ne mora da bude potpuno prav, i to je relativno cesta pojava...ako ne pravi nikakve smetnje tokom odnosa onda ne treba obracati paznju na to...samo kod vecih zakrivljenja koja prave probleme prilikom odnosa rade se intervencije ispravljanja...inace s jedne strane postoji Peyronijeva bolest kod koje se stvara oziljno tkivo koje deformise penis, a s druge urodjeno zakrivljenje, kada se penis jednostavno tako razvija...sto se tice bola on moze biti iz raznih razloga...najbolje je da se obavi pregled i vidi da li je sve uredu, na slepo se ne moze nista reci...
Odgovori