Zadnjih nekoliko meseci osecam jaci i cudan miris genitalija, pojavljuje se ponekad nekakav iscedak iz glavica koji je nesto izmedju sperme i mokrace, nekakva sluz, takodje i nekakvi beli sekreti oko glavica. Nakon duzeg odnosa ili masturbacije glavic je crven i pecka po malo, treba mu nekoliko dana da se oporavi. Radio sam:
KRVNA SLIKA: u granicama sve;
URIN:
izgled: sl.zam.,
leukociti:.4-5,
bakterije:dosta,
sluz:dosta
URINOKULTURA: zasej. podloge su ostale bez porasta
SPERMOKULTURA: nisu izolovane patogene bakterije, nije izolovana candida spp.
A s'obzirom na ove nezeljene simptome koje imam pretpostavljam da moram imati nesto da ne valja (bakterije i sl.), sto se u ovim testovima nije videlo. Koji test bih mogao jos da odradim? Mozda bris uretre?Hvala
jak miris genitalija, cudan iscedak, peckanje, crvenilo
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: jak miris genitalija, cudan iscedak, peckanje, crvenilo
da, trebalo bi uraditi i bris uretre, a zbog moguce infekcije na glavicu da se uzme i bris glavica...
Bio sam u privatnoj laboratoriji, uradio sam bris uretre, cekam rezultate, a kazu mi da posebno rade i naplacuju bris na hlamidiju,i takodje posebno na mikoplazme. Posto mi mnogo ispada da placam svaki posebno privatno, da li bi ja sa ovim problemom koji imam mogao da odem u Gradski zavod za kožne i venerične bolesti, u Dzordza Vasingtona, i da sa dermatovenerologom vidim sta sve treba da uradim,i da odradim kod njih sve te briseve koje treba. Pitam zato sto ne znam sta spada u domen urologa, a sta u domen dermatovenerologa.Da li je ovaj moj problem koji sam objasnio u prvom post-u vise za urologa ili dermatovenerologa?
naravno, mozes se javiti u zavod...bave se time i jedan i drugi, ukrstaju im se domeni vezano za tu problematiku, ali mozes se javiti eto dermatovenerologu koji se svakako bavi STD i uradis testove, a onda ce se videti sta dalje...