Evo ja sam novi na ovom forumu, pa ako sam nesto krivo napravio ispricavam se unaprijed...
Imam pitanje: Prosli mjesec sam imao gripu i dobio sam od doktora antibiotike Amoxil, nakon dva dana trosenja tih tableta pojavilo mi se crvenilu i peckanje na glavicu penisa i neke crvene pjege. Prestao sam piti te tablete i nakon cetiri dana sve se vratilo u normalu. Sad sam popio tabletu za alergiju, jer sam alergican na pelud i opet se ista stvar pocela dogadjati... Imam 23 godine i nikada prije nisam imao problema sa tabletama. Hvala puno na odgovoru.
Crvenilo penisa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Pa i ja sam doktor,sto bi meni vise verovao nego nekom drugom?
Ali svakako pogledaj,mozda ce ti neko nesto reci ko je imao slicno iskustvo.Licno meni je u pocetku tvoja prica licila na alergijsku reakciju od leka,ali kad si kasnije reko da si pio lek protiv alergije pa ti i na njega izbilo e onda mi je bilo malo cudno...
Ok,sad mi reci zasto si pio lek protiv alergije,na sta si alergican?? i kako ti se to ispoljava?? mozda ti je to ipak bila alergija na vec nesto na sta si alergican koja se sada ispoljila i na organu a ti pomislio da je od leka protiv alergije.Razmisli o tome !
Ali svakako pogledaj,mozda ce ti neko nesto reci ko je imao slicno iskustvo.Licno meni je u pocetku tvoja prica licila na alergijsku reakciju od leka,ali kad si kasnije reko da si pio lek protiv alergije pa ti i na njega izbilo e onda mi je bilo malo cudno...
Ok,sad mi reci zasto si pio lek protiv alergije,na sta si alergican?? i kako ti se to ispoljava?? mozda ti je to ipak bila alergija na vec nesto na sta si alergican koja se sada ispoljila i na organu a ti pomislio da je od leka protiv alergije.Razmisli o tome !
Alergican sam na pelud neku i na ambroziju, tako da znam piti te tabletice za alergiju oko petog mjeseca i u devetom mjesecu. Nikad mi se to prije nije dogadjalo. Posumljao sam da ima veze sa tabletama posto sam popio te antibiotike pa mi se javilo jako crvenilo sa nekim crvenim pristicima, a dok sam prestao piti nakon tri dana se smirilo. A sad kada sam popio te za alergiju onda se opet to pocelo pojavljivati, ali sam ih prestao piti i sad je sve ok. To kad se pojavi onda me pocne i svrbiti... Neznam, ma uzas.
Prije cetiri mjeseca me je bolio lijevi testis i kada sam otisao kod doktora utvrdio je da imam varikokelu II-III stupnja, poslije me jos jednom boljelo, a sad vise ne. Doktor mi je rekao da bi trebao na operaciju, jer mi se na spermiogramu vidjelo da imam spermioozu, ne sjecam se tocno. Sad me to vise ne boli al osjecam da je nesto cudno, kao da osjecam te zile. Sad bi trebao vjerovatno na tu operaciju otici. Al nekako me strah svega toga, ne same operacije nego dal je to samo to ili je to mozda i nesto gore... Oprostite sto vas zamaram sa svojim problemima...
Prije cetiri mjeseca me je bolio lijevi testis i kada sam otisao kod doktora utvrdio je da imam varikokelu II-III stupnja, poslije me jos jednom boljelo, a sad vise ne. Doktor mi je rekao da bi trebao na operaciju, jer mi se na spermiogramu vidjelo da imam spermioozu, ne sjecam se tocno. Sad me to vise ne boli al osjecam da je nesto cudno, kao da osjecam te zile. Sad bi trebao vjerovatno na tu operaciju otici. Al nekako me strah svega toga, ne same operacije nego dal je to samo to ili je to mozda i nesto gore... Oprostite sto vas zamaram sa svojim problemima...
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Ne zamaras me,ja sam tu da pomognem ako mogu
Sto se tice alergije,jednostavno moras otici kod lekara kad ti se to javi i kasnije eventualno uraditi alergotestove da vidis na sta si alergican.
Sto se tice varikokele,operacije se ne trebas plasiti jer ona traje svega 15-ak minuta u opstoj anesteziji,jednostavno se samo podveze taj krvni sud koji je prosiren tako da ti vene u testisu vise nisu tako pune krvlju i nabrekle te vise i ne vrse pritisak na testis.Rez je veoma mali oko 4 cm i rana zarasta krajnje uredno.
Koliko imas godina?
Sto se tice alergije,jednostavno moras otici kod lekara kad ti se to javi i kasnije eventualno uraditi alergotestove da vidis na sta si alergican.
Sto se tice varikokele,operacije se ne trebas plasiti jer ona traje svega 15-ak minuta u opstoj anesteziji,jednostavno se samo podveze taj krvni sud koji je prosiren tako da ti vene u testisu vise nisu tako pune krvlju i nabrekle te vise i ne vrse pritisak na testis.Rez je veoma mali oko 4 cm i rana zarasta krajnje uredno.
Koliko imas godina?
Imam 23 godine. Dal poslije mogu opet raditi fizicke poslove. ili ce taj dio tjela kod reza biti jako slab? U roku koliko to moram operirati da se nesto ne dogodi jos gore? Zbog cega dolazi do bolova u testisu kod varikokele? Ja sam odma isao vaditi krv da vidim da nemam nedaj boze rek testisa, vadio sam opcenito krv, bila je ok. Dal se to tako radi, dal bi krv pokazala da nestoo ne valja? To me malo strah.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Puno vam hvala na odgovorima i savjetima, sad dok obranim diplomski odmah cu otici kod doktora i naruciti se za operaciju. Jos moram reci starcima, jer sam to sve potajno isao kod doktora, ne zato sto se sramim nego zbog toga da se mama ne brine, znate kakve su mame. Eto jos jednom se puno zahvaljujem.