Crvenila na glavici

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ginekolog991
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 31, 2011 12:33 am

Crvenila na glavici

Post od ginekolog991 »

Hteo bih da pitam ovako: imao sam prvi seksualni odnos sa devojkom , imam 15 godina i iduceg dana mi nije bilo nista ali posle su mi se pojavile neke sitne bubuljice na glavici,vise su to kao neka crvenila i tackice i to mi traje vec 3 dana .. Nisam koristio kondom a devojka je bila jos tada nevina.. Moze mi neko reci dal je to infekcija ili ce to proci samo od sebe? Hvala.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Crvenila na glavici

Post od Dr011 »

ili je samo iritacija koja brzo prolazi, ili se radi o gljivicnoj infekciji (ona je to mogla da ima i bez sekualnih odnosa)...proslo je vec dosta dana, ako imas jos promene javi se lekaru da to pogleda...
krristijan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 01, 2011 5:59 pm

Re: Crvenila na glavici

Post od krristijan »

ako je infekcija idi i polupaj je :) jbg ja sam imao sex nezasticen pa mi se javilo crvenilo odmah posle sexa ... ne ono par dana nego bukvalno posle kad sam otisao na pranje , bolje reci majmun tj ja ga je odrao pa sad moram da mirujem da to sve prodje ... tako da nikako ne guraj kao manijak na suvo ... i da uvek kondom ...
Odgovori