Zanima me da li je moguće laserskim putem ukloniti dlake koje rastu do sredine penisa, čak pomalo i preko te linije?
Kakva je procedura što se toga tiče?
Gde je to moguće učiniti? Možete li mi preporučiti neka mesta?
Hvala
Lasersko uklanjanje dlaka sa genitalija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Lasersko uklanjanje dlaka sa genitalija
Da li je moguće da niko nema nikakvu informaciju?
dlake u tom predelu su normalna pojava, neko ih jednostavno ima vise, neko manje...nije nikakav zdravstveni problem nit se resava kod lekara, mozda neko ko se bavi uklanjanjanjem dlaka u kozmetici bi mogao da ti da neki konkretan savet...ako dlake bas smetaju mozes ih ukloniti i brijacem...
Dlake mi rastu na pola penisa, ako ne i više i prilikom seksualnog odnosa znaju da predstavljaju pravi problem, što psihički, što fizički.
Zanima me mogu li se ukloniti odatle trajno?
Zanima me mogu li se ukloniti odatle trajno?
posto nije zdravstveni problem koji se resava kod lekara evo mozda se javi neko ko ima iskustva sa tim ili zna gde se to moze obaviti pa ti pomogne tom informacijom...do tad sto se tice fizickih smetnji kao prva pomoc moze da posluzi brijac, a sto se tice psihickih opusti se, dlake su tu apsolutno normalna pojava... 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 10:17 am
Moguce je, pogledaj privatne estetske i rekonstruktivne klinike, ima ih mnogo, ako si spreman da odvojis toliko novca uspeces u tome, al mozes da se konsultiras sa dermatologom, mozda ces naci bolje resenje, ipak su to laserski tretmani, raspitaj se i posledicama tog lasera .. Srecno pa javi ako uradis nesto...