Pre 2 meseca su počela da me bole pluća (levi grudni koš). Bio sam u hali za skladištenje na promaji i od tada su počeli bolovi. Sada ti bolovi variraju. Desi se da nestanu na par dana kada se pazim i dobro oblačim, a kada spavam otkriven i izlažem se promaji bol se poveća, i tako već 2 meseca. Bol uopšte nije jak, već 2 meseca osećcam kao da se nešto dešava unutra. E sad, dešava se ponekad da kada namerno jako kašljem u ispljuvku mogu videti krv u obliku trake. Mala količina, ali veoma zabrinjavajuće. Dešava se da nekoliko dana ne mogu da vidim krv, koliko god kašljao, a dešava se ujutro da je ispljuvak žućkaste boje i ponekad mala grudvica krvi.
Još nisam išao kod doktora jer sam mislio da će proći, ali sam se sada već zabrinuo. U suštini, bol se od te promaje smanjuje, ali sporo sa navratima. Hteo bih da mi prvo vi kažete šta može biti, pa da idem kod doktora. Hvala
Bol u plućima
Moderatori: vlada99, moderato, Dr Branislav
Re: Bol u plućima
I da, zaboravio sam da navedem da se osećam sasvim normalno. Nisam izmoren, ne kašljem, lepo dišem, nemam temperaturu, ne boli me glava, nisam smršao... Znači osećam se potpuno normalno, kao i pre 2 meseca. Hvala