Kao prvo zdrvao svima, nova sam na forumu i nadam se da cu ovde nadji neke sovje odgovore pre nego li se obratim lekaru.
E ovako, pre 4 godine igrala sam kosarku sa bracom onako rekreativno i onako vruca i zadihana uzela sam da popijem casu vode i ispijajuci vodu odjednom mi je zastao dah, bila sam jako uplasena ali sam mislila da nije nista.Medjutim od tada ja imam redovna gusenja, samo sto postaju sve gora i gora.Imam osecaj da me gusi iz stomaka, onda mi nekada takodje i srce jako lupi i steze me oko njega, nekada mi se bol javi i kod dusnika, nekada imam osecaj da mi desno plucno krilo nema vazduha, osecam neku tezinu u njemu.Pre nekoliko dana sam primetila kako mi je na dnu levog plucnog krila nesto ispupčeno, isto kao neka guka.Takodje mi nekada smeta da lezim na ledjima, pocne me gusiti i srce mi lupa.Osecam kako mi srce pulsira u stomaku, i recimo ako legnem na ledjima tacno mogu videti kako mi se stomak pomera gore dole u ritmu u kojem srce lupa.Cesto mi se i stomak zna naduti.Bila sam kod lekara prosle godine, vadila sam krv, mokracu, snimala abdomen, kao nista mi nema samo sto mi je zucna kesa blago presavijena.Tek punim 18 godina za dva dana i ne znam nista o bolestima, na netu kada ukucam nadjem 100 istih simptoma.Kada roditeljima kazem oni mi jednostavno ne veruju, kao nije ti nista, ti to umisljas.Meni je jako tesko, uzasno me gusi i volela bih da saznam u cemu je moj problem i da ga otklonim jer ove godine idem da studiram i ne zelim da se nosim sa svim ovim.Sigurno postoji jos neko sa slicnim simptomima.
U slucaju da sam nesto zaboravila, nadovezacu se.
Problem sa disanjem i lupanjem srce.
Moderatori: vlada99, moderato, Dr Branislav