Pozdrav,
Naime,pre par dana sam malo otisao rekreativno sa prijateljima da odigram basket,i jednom prilikom se lopta snazno odbila od zemlje,i pogodila u moj palac na ruci ,naravno,uzasan bol sam osetio .
Nisam isao kod lekara,zato sto nije bio u pitanju prelom prsta,to sam utvrdio,kada sam video da mogu pomerati palac,ali naravno,osetim bol kada ga cesto pomeram .
Imao sam jedan veliki otok,ali on mi je splasnuo,zato sto mi je jedna zena izmasirala sa "Konjskom" mascu ,i otok je pao .
Vidim mali pomak,zato sto naprimer juce nisam mogao da otvorim najobicniju flasu vode ,koja ima čep na sebi ,dok danas vec mogu to da uradim,uz odredjeni bol.
Da li me mozete posavetovati ,da li treba da mazem neku kremu ili nesto slicno ,i koliko traje proces rehabilitacije ? I da li je mozda neko naprsnuce? Posto bol osecam u predelu zgloba kod palca ?? Da li palac treba da drzim u stanu mirovanja,ili da ga sto vise "razmrdavam" ??
Zglob palca,pomoc!
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Zglob palca,pomoc!
Pre pregleda kod lekara zaista ne moze niko da vam kaze nishta konkretno!
Moze biti naprsnuce, povreda ligamenta, prelom, ili samo jaka povreda mekog tkiva tj ugruvanost.
Izbegavajte pokrete i aktivnosti koej stvaraju bolove i javite se lekaru.
Moze biti naprsnuce, povreda ligamenta, prelom, ili samo jaka povreda mekog tkiva tj ugruvanost.
Izbegavajte pokrete i aktivnosti koej stvaraju bolove i javite se lekaru.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.