problem sa penisom i mosnicama

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
igorbg1987
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 13, 2011 1:14 am

problem sa penisom i mosnicama

Post od igorbg1987 »

Molim vas ako neko zna da mi odgovori na pitanje!
Ovako stoje stvari, imam problem sa penisom i mosnicama uvek kad se kupam, meni se koza i na mosnicama kao i ceo penis mnogo skupi, pa me zanima da li je neko imao taj problem i da li postoji nesto da se maze da se to neskuplja nego da koza ostane opustena!!! Unapred hvala!!!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: problem sa penisom i mosnicama

Post od Dr011 »

to je potpuno normalna pojava, u nekim situacijama se skupe, u nekim su opusteni...nema niceg da se maze niti treba da se maze, jer kao sto rekoh normalno je :wink:
igorbg1987
Novi član
Novi član

Post od igorbg1987 »

Ali kako, kad ja obucem kupaci na plazi meni se mnogo skupi sve, samo se nazire malo preko vesa a nije mi inace mali !!!!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

zaista je normalno da se skupi, a najvise se skupi kad izadjes iz vode, zar ne? :wink: prirodni mehanizam, bez brige...ne razmisljaj kako ce da izgleda, to uopste nije bitno, znas sam kako stoje stvari tamo gde treba, a na plazi uzivaj! :)
igorbg1987
Novi član
Novi član

Post od igorbg1987 »

pa ajde neka bude oki !!! pozzz
Odgovori