Pojavilo mi se crvenilo po glavicu pre godinu ipo dana... Citao sam dosta o tome, ali me zanimaju nekoliko stvari :
1. Da li se to moze skroz izleciti?
2. Da li moze da izazove neku tesku bolest ili nesto opasno?
3. Poslednjih 2 meseca mi se pojavio i blag bol pri dodiru na desnu stranu glavica, kao da me zigne...
A NAJVISE ME ZANIMA DA LI OD TOGA MOZE NESTO DA IZAZOVE ILI DA OSTANES STERILAN ILI TAKO NESTO...
Hvala Unapred !!! Nikola
Crvenilo i blag bol pri dodiru glavica
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Crvenilo i blag bol pri dodiru glavica
molim vas odgovorite sto pre, da znam da li ima potrebe za brigom
prvo mora da se vidi kako to izgleda da bi se imala predstava o cemu moze da se radi, takodje potrebno je utvrditi da li se radi o infekciji i kako bi se onda to lecilo u zavisnosti od vrste infekcije...ako je to, moze se izleciti...treba videti ima li i kakvih problema sa kozicom kod kojih se cesce javljaju upale i infekcije...savetujem svakako odlazak lekaru da to pogleda, nemoj da trpis i brines se oko necega sto se mozda moze vrlo lako srediti...
Hvala puno na savetima... Ali kada sam otiso lekaru, nisu me ni prgledali, na osnovu objasnjenja samo su mi dali kremu ,,choloramphenicol'' i preporucili ispiranje kamilicom...!!!
To mi nista nije pomoglo...
I jos na ovo pitanje vas molim da mi date savet... Imam prijateljicu apotekarku, koja mi je predlozila mast ,,daktanol'' (cini mi se da se tako zove), e sada bi vas pitao da li je to pametno uzimati...?
A infekcija mi se pojavila i pre stupanja u bilo kakav seksualni odnos, pa me i to malo tesi, mislim znam da se ne radi o polnoj bolesti...!!!
Sve u svemu, oticicu na urologiju, ali trenutno nisam u mogucnosti... zato sam ovim vidom pokusao saznati nesto i pokupiti sto vise saveta... Recite mi jos samo za tu daktanol kremu, da li da je koristim dok ne odem urologu?
To mi nista nije pomoglo...
I jos na ovo pitanje vas molim da mi date savet... Imam prijateljicu apotekarku, koja mi je predlozila mast ,,daktanol'' (cini mi se da se tako zove), e sada bi vas pitao da li je to pametno uzimati...?
A infekcija mi se pojavila i pre stupanja u bilo kakav seksualni odnos, pa me i to malo tesi, mislim znam da se ne radi o polnoj bolesti...!!!
Sve u svemu, oticicu na urologiju, ali trenutno nisam u mogucnosti... zato sam ovim vidom pokusao saznati nesto i pokupiti sto vise saveta... Recite mi jos samo za tu daktanol kremu, da li da je koristim dok ne odem urologu?
kad se vec ode kod lekara onda bi pregled morao da se uradi, pa tek onda odrediti terapiju...sto se tice Daktanola on se koristi kod gljivicnih infekcija, na slepo nije pametno preporucivati bilo sta...u principu moze se pokusati sa tim pa videti da li ce biti poboljsanja, naravno ako bude nekog pogorsanja odmah stani...ali pregled je nesto sto uvek savetujem...
Hvala najlepse...