Imam 16 godina i pre godinu dana je pocela da me boli glava,svaki dan,nije konstantno.Prvo je sevalo u frontalnom delu,kasnije,posle mesec dana probada,ne bira gde ce,napred,nazad,probode i prestane,kada se iznerviram steze u celu mnogo,steze,ponekad kada promenim sredinu,iz sela u grad,osetim neku vrtoglavicu,kao da sam pijana,neki cudan osecaj u glavi,kada pomerim na gore il naglo pomerim kao da cu da padnem u nesvest,nikad nisam pala,probala sam i neke vezbe da vidim da li sam stabilna kada mi se vrti,nista,nisam pala.Pored ovih simptoma imam i zujanje u usima,stalno,jos od kad,isla sam na ORL zbog glavobolje i gledala mi uvo,kaze nema nista,jedino upala grla(STALNO MI JE UPALJENO) i mala devijacija nosa,posto mi se stalno sleva iz nosa u grlo sto mi izaziva mucninu,ponekad se i ispovracam,mada sam tako jos pre pet godina,kada sam imala nekih problema u skoli,sinusi su zdravi,slikala sam ih,nema nista,ako nisu pogresno videli,posto je nestala struja.Odakle mi se sleva vise?Stalno kijam,mnogo sam grozljiva,pa se gadim da duvam nos
Moja mama je doktorka specijalista opste prakse i kaze da umisljam,moji simptomi su stvarni.Isla sam na ORL(vec sam rekla),oftamolog(ocno dno dobro,ocni zivac,sve dobro,vidim hvala Bogu,ali ponekad imam zvezdice neke sarene,svaki dan po malo i od malena imam neke crte cudne sto se pomeraju s pokretima oka),slikala sam sinuse,zdravi,neurolog(zena je najbolja

,znaci objasnila mi da glavobolja nema veze s rakom ili multiplex sklerozom,al me nije pitala za druge simptome,sto me brine,mozda nije primetila nesto,ali i ja preterujem ponekad,zena ima 30 godina radnog staza i ja se pravim pametna,neuroloske funkcije sve odlicno,poslala me na EEG,kao samo da vidi,nista strasno,odradim ja i EEG,nisu jos pogledali nalaze.Pitam je da li ako ne valja,da li ce da me posalje na MR ili CT?Zena je sagla glavu i nasmejala se,neprimetno,ali nema sta meni moze da promakne,posto sam buduci psihijatar,sada sam medicinska sestra

(glupa medicinska sestra) i sta sada da radim,mnogo me strah da nemam neki rak ili tako nesto?Kucala sam na netu simptome(svaki dan radim tako) i imam 16 simptoma,ali ni jednu opasnu bolest,sto me cudi i brinu me simptomi.E i krvna slika je dobra,Fe 16,SE 6.izvinite sto sam Vas udavila,pomagajte