Imao sam u 5 dana sa devojkom oko 15 ejakulacija. Posle toga tj. poslednji dan 5. dan pocela je da mi se gubi erekcija, sperma je skoro kao voda i da bih ejakulirao potrebno je da ga bas "nadrazujem".
Sacekao sam 2 dana, onda sam opet ejakulirao, sperma je izgledala kao obicno, ali sam opet morao dosta da ga nadrazujem i erekcija je bila pa prolazila, naizmenicno.
Osetio sam par puta bol u testisu, ali samo par puta. Vise puta, ali da naglasim ne mnogo vise puta sam osetio bol u predelu besike, iznad penisa, blag, vise kao neki osecaj da je tu nesto. Pri ponovnom odnosu sa devojkom, osetio sam bol u glavicu koji je kasnije prestao, a da napomenem osecam i da mi je smanjen libido i da tokom odnosa nisam toliko uzbudjen.
Pitanje glasi, da li je ovo psihicki problem ili fizicki. Interesuje me koje su posledice ovolikog broja ejakulacija?
Osecam i to da mi je osetljivost penisa smanjena... Jos jedno pitanje, da li je ovo prolazno, ako je neko imao slican problem da mi kaze, da li ovo moze da prodje odmaranjem 7 dana i ako ima nekih cajeva ili sta vec koji potpomazu oporavak.
Hvala svima na odgovorima. Pozdrav decko 21. god
Problem, previse ejakulacija u 5 dana
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Problem, previse ejakulacija u 5 dana
Zaboravio sam da kazem da imam bol u zglobovima. Npr u laktovima, radim stalno sklekove i mogu dosta da uradim. Ali posle toga imam utisak kao da nikad nisam uradio sklek zbog bola u latovima, imam utisak kad radim da ce mi iskociti zglob, osecam blagu malaksalost...
Hvala jos jednom
Hvala jos jednom
Re: Problem, previse ejakulacija u 5 dana
ne treba preterivati, problem iz prvog posta moze i jeste najverovatnije vezan za preterivanje, a terapija je - pauza, odmor
sto se tice drugog posta bol moze da bude i od vezbi, polako se razgibavaj, radi pravilno vezbe, takodje bez preterivanja...

sto se tice drugog posta bol moze da bude i od vezbi, polako se razgibavaj, radi pravilno vezbe, takodje bez preterivanja...