Pomagaj doktore!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Dokile
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 10, 2011 11:47 pm

Pomagaj doktore!

Post od Dokile »

Imao sam kao bele bubuljice na penisu ali sam saznao da je to skroz normalno. Nakon duzeg vremena primetio sam da se jedna bubuljica znacajno uvecala i malko pocrvenela. Pomozi mi doktore molim te!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Pomagaj doktore!

Post od Dr011 »

verovatno se upalila jedna od tih potkoznih bubuljica, kao i bilo gde drugde na telu, nista strasno, proci ce, samo nemoj da cedis kako se ne bi jos vise iziritiralo...
Dokile
Novi član
Novi član

Post od Dokile »

Hvala. I ja se nadam da je tako nesto, mada danas vidim da mi je na vrhu te bubuljice malko crno verovatno od krvi malo.
Dokile
Novi član
Novi član

Post od Dokile »

A i evo sada sam primetio da se valjda probusila i krenulo je da curi belo valjda gnoj i malko krvi sto sam ja ocistio i sacekao da iscuri, i cini mi se da se polako smanjila.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

ako se radi o tim bubuljicama koje se normalno nalaze na penisu, ako ih imas "oduvek", onda bez brige, to ce brzo proci...
Dokile
Novi član
Novi član

Post od Dokile »

Hvala vam mnogo. :)
Odgovori