Bol u stopalu

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
dzordzia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 11, 2011 1:28 pm

Bol u stopalu

Post od dzordzia »

Postovani,
jutros sam se probudila sa jakim bolom u desnom stopalu, pri savijanju prsta. dakle, kada pritisnem taj jedan deo koji se nalazi ispod palca ili podeizem palac ka spolja boli prilicno jako. zapravo, meni je pre nesto vise od godinu dana pao kofer na to stopalo, i to je bolelo dan-dva i prestalo, samo su se s vremena na vreme vracali tako bolovi ali samo kad se popnem na prste, ovako ne...zato nisam ni isla kod doktora, a sad vidim da je ipak trebalo... otisla bih da vidim sta se to desava, ali idem na more za nekoliko dana pa bih pre kad se vratim, pa me zanima sta mozete da mi preporucite da radim dok ne dodjem sa mora? mozda da mazem fastum gel, ima li on efekata na ovakve bolove?
Hvala unapred!
Odgovori