Tackice na kozici penisa (iznutra)

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Milovan888
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 27, 2011 6:49 pm

Tackice na kozici penisa (iznutra)

Post od Milovan888 »

treba mi pomoc oko ovoga,pojavlio mi se neznam sta je ni odakle nisam nikada imao odnose , Molim vas ako moze neka pomoc i odgovor sta je to [img][IMG]http://img20.imageshack.us/img20/6033/27042011141.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us[/img]
Lamukafija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 22, 2011 10:12 am

Re: Tackice na kozici penisa (iznutra)

Post od Lamukafija »

E tako nesto isto i ja imam. Niti svrbi,niti pece,a opet tako izludjuje. Podseca na one Tisonove zlezde,ali ne znam da li se javljaju sa unutrasnje strane kozice. Da fora bude veca,niko nece da odgovori na ovakve postove. :cry:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Tisonove zlezde!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

nije nikakva bolest niti treba leciti, to su samo nakupine produkata lojnih zlezda koje se tu normalno nalaze...
Milovan888
Novi član
Novi član

Post od Milovan888 »

Ja ovo imam i na gornjoj usni isto ovako nesto :S neke nakupnine :/ nzm kojom kremom da mazem to da spadne ili da se povuce .. da li ima neka kreme ili neki tretman da se otkloni to ? :cry: :cry:
Milovan888
Novi član
Novi član

Post od Milovan888 »

I cini mi se kao da se povecava to :/ da ih ima sve vise :/ jel postoji neka krema ili nesto da se top povuce ? :( :( :(
Odgovori