Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
Pozdrav
desavalo mi se ranije da me ponekad uhvati blagi grc u stopalu koji prodje nakon par sekundi i sve bude u redu, medjutim pre 7 dana uhvatio me je bas gadan grc u desnom stopalu i dugo je trajao.... kada je prosao sve je bilo ok dok se sutradan nisam probudio i pokusao da se oslonim na desnu nogu. Bol je bio nepodnosljiv i jedva sam hodao tih par dana, sada je bolje malo medjutim bol je i dalje prisutan. Mozda bi trebalo da napomenem da sam pre 2 i po meseca imao povredu lumbalnog dela ledja, medjutim gotovo da sam se oporavio od toga
Verovatno ste nesto u svom zivotu promenili, pokushajte da se setite sta ej to moglo da utihe na promenu svoda stopala i snagu misica.
Da li ste u poslednjh par meseci: gubili ili dobili na telesnoj masi? Izgubili misicnu snagu? Promenili obicu koju nosite? Promenili semu hodanja? Promenili teren po kom setate?
Kupite sumece tablete magnezijuma za pocetak i pijte po uputstvu!
Ako ste pusac svakako odmah se resite te odvratne navike. Pijte dosta vode tokom dana!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
pa ni na sta pozitivno ne mogu da odg ne pusim ne pijem, u vrlo dobroj sam kondiciji, obuca je ostala ista, sto se tice telesne mase mozda par kg u plusu ali postepeno.... kupio sam 2 dana nakon toga sumece magnezijuma od 200mg pa pijem 1 na dan, eventualno cega mogu da se setim je los polozaj noge tokom sedenja, ali on je uglavnom isti vec duze vreme