Boli desni krajnik

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Vrba
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Avg 04, 2006 3:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Boli desni krajnik

Post od Vrba »

Elem, desni krajnik je jako otekao i boli, kako prespavam i probudim se boli još više :( kao i kod klasišne prehlade, gnoji se i smeta (imam onaj osećaj kao da nešto stoji u grlu, sa desne strane)...
To čudo se stalno punilo onim kamenčićima groznog mirisa (hranom) :roll: jer ima rupice svuda po sebi, dok je levi krajnik sasvim normalan.
Inače mi se ponekad javljaju vodeni plikovi u grlu, a pre par godina sam u nekoliko navrata imama izrazito otečenu pljuvačnu žlezdu (spolja veličine jajeta :-? ), čemu niko nikada nije našao uzrok, a bila sam kod lekara i nije bilo bakterija, nikakvih, niti kamena.
Sad doduše nisam, problem je što nemam osiguranje trenutno pa me interesuje koliko je ovo hitno jer počinje jako da boli i smeta, a krajnik je problematičan već jako dugo.
Od "lekova" jedino pijem kontraceptivne pilule, ne znam da li može da bude do njih :eek: inače ih pijem zbog PCOS-a i treba uskoro da prestanem.

Nezaposlena sam i neam mogućnost da plaćam ogromne bolničke troškove u slučaju operacije, zna li neko koliko se to plaća i da li možda može ovo da se smanji antibioticima?

Pozdrav
Vrba
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Avg 04, 2006 3:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Boli desni krajnik

Post od Vrba »

Ovde baš i nema više nikoga, je l da? :I
Odgovori