Koleno, veliki problem

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
dural29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 20, 2010 12:51 pm

Koleno, veliki problem

Post od dural29 »

Pozdrav svima!!! Naime, imam problem koji mi zadaje relativno dosta muke. Naime, pojavio mi se bol u levom kolenu relativno skoro, ima par meseci. Bol na sredini kolena se javlja kada mi je noga savijena. Bol je najcesci, naravno kada vozim. Bol postaje strasan i moram pod hitno da ispravim nogu. Kako to uradim, osetim, da kazem - na povrsini kolena kako se nesto kao pomerilo (kvrcnulo) i bol nestaje. Veliki problem mi je voznja i guzve na beogradskim mostovima, jer konstantno kada stojim u koloni moram da otvorim vrata i izbacim levu nogu kako bi je ispravio u kolenu i bol nestao. Sta to moze biti? Sta kvrcne? Kod koga da idem? Napominjem da imam visak kg ali to ne mogu da otklonim preko noci. Moram nesto da resim do avgusta kada planiram da vozim na more sto ce biti vrlo, vrlo bolan poduhvat....
mightynorman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 29, 2011 3:30 pm

Re: Koleno, veliki problem

Post od mightynorman »

jedna od mogućnosti je ojačati kvadriceps nekim statičkim vježbama. na primjer kontrakcije kvadricepsa od 30 sekundi ili nešto slično. a drugo,naravno,otići doktoru,ortopedu, da vidi što je i kako je i treba li ići na magnetnu rezonancu i tako dalje
Odgovori