need help! :)

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
David32
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 28, 2011 2:42 pm

need help! :)

Post od David32 »

ovako:
-Dok mi je penis u erekciji, i dok je kozica prevucena preko glave penisa, nakon nekoliko sekundi glava penisa se naduva i onda je mnogo teze vraca nazad.posto nisam imao odnos jos uvek, mislim to bi moglo otezati stvari..jer dok je kozica prevucena preko penisa, i ako masturbiram, nmg da dodjem do vrhunca..il to ni ne treba tako, nego dok je kozica prevucena preko glave penisa?(na taj nacim uglavnom radim, i uspem opusteno..) razmisljao sam i da odem kod urologa zbog ovog problema, ali sam naisao na ovaj sajt i citao sam kako je dosta njih resilo razne probleme, pa sam odlucio i ja da napisem, mozda mi se posreci.pa..da li neko zna o cemu pricam? sta bih mogao da uradim povodom toga? neki savet? nesto? :)

Al sam objasnio svaka mi cast, novi sam ovde, ne znam te reci, al msm da ste me razumeli.
Hvala Unapred. :D
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: need help! :)

Post od Dr011 »

kozica bi u erekciji trebalo da se lako i svuce sa glavica i lako vrati nazad na glavic...kod tebe je verovatno kozica tesna pa se zato zaglavi pozadi i tesko vraca, to stanje se zove parafimoza, a samo suzenje kozice se zove fimoza, imas o tome veliku temu ovde...kod blagih suzenja moze se probati vezbanjem da se kozica olabavi (to podrazumeva i pravilnu tehniku masturbacije, a ako je kozica stalno preko glavica onda to nije dobra tehnika, treba je svlaciti skroz koliko je moguce da bi se rastezala), a ako to ne ide onda se treba uraditi cirkumcizija...naravno, savetujem odlazak na pregled da se vidi kakvo je stanje kozice i frenuluma pa onda odluciti sta treba raditi...
David32
Novi član
Novi član

Post od David32 »

Da video sam da ima dosta tema o tome, i citao sam bas kako je jedan uspeo u tome pa sam odlucio i ja da pokusam..

Sve u svemu, ja mogu da prevucem kozicu preko glavica u bilo kom trenutku(pre 20ak dana je bilo malo teze, al tada sam poceo da pre masturbacije dok je penis u erekciji prevlacim kozicu i vracam 10ak puta pre masturbacije, koliko sam procitao na forumu tako bi mogla da se prosiri i tako bi se mozda i resio ovaj problem), ali kada prevucem kozicu i ostavim da stoji, nakon nekoliko sekundi kozica se stegne i onda se glavic naduva.

I da, definitivno imam visak kozice na penisu, citao sam i o tome, dok je kozica prevucena ima oko 1cm kozice "viska" ali to mi ne predstavlja nikakav problem, na nekom od komentara ste vi ili neko od vasih kolega rekli da ako ne pretstavlja nikakvu smetnju ne mora se nista dirati..

Samo mi smeta to kada kozica ostane preko glavica, naduva se, i posto nisam imao sexualni odnos, ne znam dal ce mi to smetati u toku odnosa..

Citam svasta na forumu, naucio sam dosta stvari i veoma su poucne i korisne, svaka vam cast..:)
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

bitno je da glavic moze da bude otkriven bez ikakvih smetnji tokom odnosa, a da se pri tom kozica ne stegne iza jer to moze da ometa cirkulaciju pa da se zato glavic naduva, a ometanje cirkulacije naravno da nije dobro...znaci ako nikakvih smetnji nema, ako se kozica lako svlaci i navlaci i nista ne zulja onda ne treba dirati, ali ako kozica steze i ometa cirkulaciju onda se problem sa kozicom treba resavati...
David32
Novi član
Novi član

Post od David32 »

Pa da, znam i ja da je neki problem sa kozicom to je verovatno do cirkulacije, jer kada je kozica prevucena prego glavica i nakon sto se on naduva kozica je stegnuta.Razmisljam da odem kod urologa vec neke 2-3 nedelje, to je hitno?, ne bi trebalo da imam odnos dok se to ne resi?
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

sto pre resis problem to bolje, zasto sa necim odugovlaciti i trpeti, a moze se lako resiti...i naravno, bolje je to resiti pre odnosa, kako bi mogao da u njih uplovis bez ikakvih problema i uzivas kao sto i treba... :)
David32
Novi član
Novi član

Post od David32 »

Videcu onda za koji dan da odem kod urologa, da vidim sta ce mi reci, sta treba da radim..pa cu se javiti kako je proslo, ja msm da bi trebalo da se skrati ta kozica sto viri posto viri oko 1cm a kad nebi bilo toliko kozice, onda ne bi stezalo..ja bar tako mislim, al oticicu da vidim nikakav problem..pa cu vam javiti.
Usput..Hvala puno! :wink:
Odgovori