Jel prolazi kandida sama od sebe?
Jel prolazi kandida sama od sebe?
Zanima me da li kandida moze da prodje sama od sebe ili mora da se leci? I kojim nacinima se leci? Hvala unapred
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Jel prolazi kandida sama od sebe?
Kod zena vaginalna kandidijaza zna jako cesto da prodje bez lechenja, ali naravno kada je u pitanju kratkotrajni disbalans u flori. U sluchaju da postoje jasni i intezivni simptomi koji traju onda svakako morate da se lechite.
Najbolji nachin da to resite je da odete na pregled i na osnovu pregleda da se ustanovi kakva vam terapija treba i koliko dugo poshto nismo svi isti i ne razvijaju se gljivice istim tempom kod svake zene!
Lechi se vaginaletama, vaginalnim kremama a u sluchajevima vecih i ozbiljnijih infekcija i oralnom terapijom!
Najbolji nachin da to resite je da odete na pregled i na osnovu pregleda da se ustanovi kakva vam terapija treba i koliko dugo poshto nismo svi isti i ne razvijaju se gljivice istim tempom kod svake zene!
Lechi se vaginaletama, vaginalnim kremama a u sluchajevima vecih i ozbiljnijih infekcija i oralnom terapijom!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: Jel prolazi kandida sama od sebe?
Hvala na brzom odgovoru, nemogu trenutno da odem kod ginekologa, jer mi knjizica nije overena. Imam simptome par dana, a imala sam je jednom pre 5, 6 godina. Ispiram 1 dnevno zalfijom, nadam se da ce pomoci.