pozdrav svima
ako bi mi nesto mogli da kaze o ovoj slici
http://www.dodaj.rs/f/u/80/1MGkD7Uq/21062011394.jpg
kada pritisnem zaboli me, a kada ne diram i ne osjetim da imam...
pojavilo mi se "maltene" preko noci, i strah me da se ne radi o kakvoj bolesti, inace imam ove male bijele 'zlijezde' koje sam citao da su bezopasne, ja mislim da mi je od te jedne narasla ova 1 veca...
stid me je ic doktoru imam tek 16 godina, nisam imao spolni odnos..
Mala pomoc
Re: Mala pomoc
Ostavila sam prostor za odgovor mozda ti se javi lekar. Ako je ovo slika tvoja onda je prosledi na * na pitanja i odgovori muske bolesti ili urologija, odgovorit ce ti.noname12 napisao:pozdrav svima
ako bi mi nesto mogli da kaze o ovoj slici
http://www.dodaj.rs/f/u/80/1MGkD7Uq/21062011394.jpg
kada pritisnem zaboli me, a kada ne diram i ne osjetim da imam...
pojavilo mi se "maltene" preko noci, i strah me da se ne radi o kakvoj bolesti, inace imam ove male bijele 'zlijezde' koje sam citao da su bezopasne, ja mislim da mi je od te jedne narasla ova 1 veca...
stid me je ic doktoru imam tek 16 godina, nisam imao spolni odnos..
Ne treba da te je sram mnogo mladih ljudi dobiju takva obolenja, pad imuniteta, dirkanje, a da pre toga nisi sapunom temeljno oprao ruke, tudji rucnik....i eto ti.
Taj plik kad pukne ako se ne leci moze da te inficira i dalje pojavi se novi....a i ovaj se moze pretvoriti u cir...ne diraj ga prosirit ces ga dalje....to zahteva lecenje antibioticima i oralno i lokalno....neznam sta da ti vise kazem, ne smem pogadjati ali mislim da je genitalni hepes u pitanju i zahteva hitno lecenje virus je u pitanju...Leci se antivirusnim lekovima Zovirax, Famciklovir (Famvir) Valaciklovir (Valtrax) za prve napada herpasa to se koristi kao i topla kupka sedeti u toploj vodi (mora biti cista kada oprana pre kupke u sretsvi s klorom (tipa domestos) nosenje pamucnog vesa.
Savetujem ti da ipak posetis lekara.
Pozz!
hvala na pomoci angelika
da li je ovo tvoja slika ili si samo nasao neku na kojoj promena lici na tvoju? ne mora da bude herpes...
moja slika, al ovo je nestalo, samo se malo vidi sto je bilo....
neka bubuljica samo, nista znacajno...