Mala pomoc

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
noname12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 21, 2011 1:06 pm

Mala pomoc

Post od noname12 »

pozdrav svima
ako bi mi nesto mogli da kaze o ovoj slici
http://www.dodaj.rs/f/u/80/1MGkD7Uq/21062011394.jpg
kada pritisnem zaboli me, a kada ne diram i ne osjetim da imam...
pojavilo mi se "maltene" preko noci, i strah me da se ne radi o kakvoj bolesti, inace imam ove male bijele 'zlijezde' koje sam citao da su bezopasne, ja mislim da mi je od te jedne narasla ova 1 veca...
stid me je ic doktoru imam tek 16 godina, nisam imao spolni odnos..
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Re: Mala pomoc

Post od angelika »

noname12 napisao:pozdrav svima
ako bi mi nesto mogli da kaze o ovoj slici
http://www.dodaj.rs/f/u/80/1MGkD7Uq/21062011394.jpg
kada pritisnem zaboli me, a kada ne diram i ne osjetim da imam...
pojavilo mi se "maltene" preko noci, i strah me da se ne radi o kakvoj bolesti, inace imam ove male bijele 'zlijezde' koje sam citao da su bezopasne, ja mislim da mi je od te jedne narasla ova 1 veca...
stid me je ic doktoru imam tek 16 godina, nisam imao spolni odnos..
Ostavila sam prostor za odgovor mozda ti se javi lekar. Ako je ovo slika tvoja onda je prosledi na * na pitanja i odgovori muske bolesti ili urologija, odgovorit ce ti.
Ne treba da te je sram mnogo mladih ljudi dobiju takva obolenja, pad imuniteta, dirkanje, a da pre toga nisi sapunom temeljno oprao ruke, tudji rucnik....i eto ti.
Taj plik kad pukne ako se ne leci moze da te inficira i dalje pojavi se novi....a i ovaj se moze pretvoriti u cir...ne diraj ga prosirit ces ga dalje....to zahteva lecenje antibioticima i oralno i lokalno....neznam sta da ti vise kazem, ne smem pogadjati ali mislim da je genitalni hepes u pitanju i zahteva hitno lecenje virus je u pitanju...Leci se antivirusnim lekovima Zovirax, Famciklovir (Famvir) Valaciklovir (Valtrax) za prve napada herpasa to se koristi kao i topla kupka sedeti u toploj vodi (mora biti cista kada oprana pre kupke u sretsvi s klorom (tipa domestos) nosenje pamucnog vesa.
Savetujem ti da ipak posetis lekara.
Pozz!
noname12
Novi član
Novi član

Post od noname12 »

hvala na pomoci angelika
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

da li je ovo tvoja slika ili si samo nasao neku na kojoj promena lici na tvoju? ne mora da bude herpes...
noname12
Novi član
Novi član

Post od noname12 »

moja slika, al ovo je nestalo, samo se malo vidi sto je bilo....
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

neka bubuljica samo, nista znacajno... :wink:
Odgovori