Dragi moji , dugo vremena nisam mogao da navucem kozicu preko penisa , tek negde mozda u 7 razredu osnovne skole , gde su svi moji vrsnjaci daleko vec masturbirali . I ja sam uvek ,kada sam se kupao , navlacio po malo , i uspeo sam prevuko sam kozicu ..
Sta se desava, kad mi je opusten mogu bez problema da prevucem, medjutim kada mi se digne imam problem da prevucem , ne moze ni da mi se digne... Najgore mi od svega , imao sam negde oko 10 sexualnih snosaja pri tome ni jednom nisam imao osecaja.. kad ga ubacim , u opste nemam osecaja da je unutra i kad krenem da vodim ljubav u opste nista ne osecam... kontam da je problem zbog kozice , i razmisljam o obrezivanju..
jel je neko mozda imao slicnih problema ? i jel moze neko da mi odgovori na ovu moju tragicnu situaciju , usput imam 21 godinu .. hvala puno
Nemam osjecaja tokom sexa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Nemam osjecaja tokom sexa
Pogledaj temu fimoza i naci ces odgovor na svoje pitanje.
molim te budi malo preciznija , ima 10 tema u vezi fimoze .. i ja ima problem kad pipnem glavic , nije da boli vec neugodan osecaj..
dal me savatuje pod noz? ljudi ja sam nabijo tolike komplekse , da to nije normalno.. pomoc bi dobro dosla . hvala vam
dal me savatuje pod noz? ljudi ja sam nabijo tolike komplekse , da to nije normalno.. pomoc bi dobro dosla . hvala vam
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
evo ta tema: http://www.doktor.rs/forum/urologija/su ... 17412.html pa vidi sa ostalima o njihovim iskustvima...