Bol u testisu ( razliciti simptomi )

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
enigma123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 23, 2011 6:47 pm

Bol u testisu ( razliciti simptomi )

Post od enigma123 »

Pre nedelju i po dana u toku odnosa sam nekoliko puta zadrzavao sebe,suzdrzavao sam se i posle toga mi se pojavio bol u levom testisu koji je jako neprijatan,tup bol. Narednih nekoliko dana sam 1-2 puta dnevno spavao sa devojkom i radio sam istu stvar,zadrzavao koliko sam mogao. Bol je konstatan,pogotovo boli kad sedim ili lezim. U stojecem polozaju cini mi se da je slabiji. Velicina testisa je normalna ali bol je toliko jak i neprijatan da prvi dan nisam mogao da spavam celu noc a ni da sedim dugo. Evo 2 dana kako nisam imao odnos sa devojkom a bol je i dalje prisutan. Ne mogu da zaspim dok bas ne dodjem u neki odgovarajuci polozaj. Bol osecam i u preponama. Ne zelim da dizem frku ako je to mozda zbog toga sto sam se suzdrzavao. Inace imam 24 godine i dosta vremena provodim u sedecem polozaju. Cini mi se da je bol slabiji kada non stop menjam polozaj sedenja.

Zbog cega sve to moze biti? Procitao sam dobar deo foruma ali se nisam prepoznao u necijem problemu.

Unapred hvala!
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Bol u testisu ( razliciti simptomi )

Post od vasa »

PRVO--to jako skodi prostati i testisima i svemu---zato je verovatno doslo do neke upale i savetujem ti da sto pre odes kod urologa-jer bolje je da resis to dok je u akutnoj fazi nego da ti predje u hronicno----
SAVETUJEM SVAKOM KO PROCITA DA SE PRAZNI CIM OSETI DA JE VREME ZA TO -nikako odugovlacenje--samo moze da dovede do upale koja moze da napravi trajne posledice--
SRECNO
enigma123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 23, 2011 6:47 pm

Re: Bol u testisu ( razliciti simptomi )

Post od enigma123 »

Hvala Vaso.

Zaboravio sam napomenuti da mi se bas taj levi testis podigao par puta dok sam bio u lezecem polozaju,digao se gore i morao sam ga rukom spustati,neprijatno. Da li to isto ima neke veze zasto jos uvek boli? I cini mi se da je dosta izdignutiji u odnosu na desni. Zasto stoji tako izdignut? Pokusavam da ga spustim ali jednostavno stoji malo gore. Verovatno je to povezano sa tim sto se u toku odnosa par puta dizao gore ( u predelu stomaka ). Ne mogu da opipam bilo kakvu promenu na njemu,mada na nekim tackama me boli malo kada opipavam.Oticu kod urologa u ponedeljak,ne mogu ranije nikako a do tada jel imas neki savet sta bih mogao popiti da mi bude malo lakse? Danas ceo dan nije bolelo ali evo u predhodnih par sati se ponovo pojavio. I jel nije nista ozbiljno? Malo sam uplasen jer mi se ovo nije nikad desavalo i predpostavljam da psiha ima jako veliki uticaj.
Odgovori