otvorite forum za neuropsihijatriju

Pitanja i predlozi vezani za ovaj forum. Ukoliko želite da otvorimo novu temu, predložite to ovde.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Odgovori
majita77bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 06, 2006 9:45 pm

otvorite forum za neuropsihijatriju

Post od majita77bg »

Bas mi je zao da vidim da je ovaj deo vaseg sajta zakljucan. predpostavljam da su ovde teme dosta skakljive i da je zaista potrebno da lekar brine o tome, tj. da ne moze bas svako pisati sta zeli. Ali isto tako nekada je veoma znacajno cuti iskustvo drugih ljudi i njihovo misljenje jer onda znamo da nismo "ludi" ili da se to ne desava samo nama. U sredini u kakvoj zivimo i gde je JOS UVEK sramota potraziti pomoc psihoterapeuta (a da ne govorimo koliko je tesko do njih doci), pottrebno je da znamo da nismo sami i da nismo jedini. Zato vas molim da razmotrite opciju da otvaranje ovog dela sajta uz eventualni nadzor tj. brisanje ne adekvatnih poruka. Hvala
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od admin »

Kada budemo imali resurse odnosno moderatora taj forum ce biti otkljucan.
alpha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 27, 2005 8:24 pm

Post od alpha »

Apsolutno se slazem sa clanom majita77bg,jer je i meni ovaj forum mali milion puta pomogao samim tim kada vidim da nisam sam,ako nicim drugim,i zaista ne znam zasto toliko dugo trazite tog moderatora i da li je on stvarno potreban,jer svako od nas voli prije svega da podjeli svoju muku sa ljudima koji isto osjecaju a ne da nam neko bude tutor i puni glavu jer svi mi ipak imamo svoga doktora,i krecem od samoga sebe da je to sasvim dovoljno a da ovaj forum treba da nam sluzi za to da razmijenimo svoja iskustva i misljenja a ne da nam neko i pored svih nasih muka kroz koje prolazimo oduzima i to malo sto imamo.Hvala vam unaprijed!!!
Vas stari clan-alpha- :roll:
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

I psihijatara zaista ima svakakvih.
Ako bi se desilo da sve to lici na nekakav "let iznad kukavicjeg gnezda" ja svakako tu ne bih ucestvovala.

Inace, zaista se na neuropsihijatriji jedno vreme razulareno ponasala neka uska grupa ljudi koja je pokusala da zloupotrebi trenutnu slabost koju imaju neke osobe sa psihickim tegobama.

Valjda ce se moci uspostaviti nekakav red a da vecina bude zadovoljna.
s.and.i
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 2:43 pm

Post od s.and.i »

slazem se sa prethodnim clanovima da bi ovaj deo trebao biti "otkljucan" jer razmena misljenja, problema i jednostavno "olaksavanje duse" i prihvatanje cinjenice da nisi sam i da ima ljudi sa slicnim problemima znaci mnogo...
kmarttina
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Apr 09, 2006 2:03 pm

Post od kmarttina »

...i ja se slazem da bi ga trebalo sto pre otvoriti....pomaze kada vidimo da nismo jedini i da ima ljudi sa slicnim problemima... :(
ne lomite mi bagrenje, pod njima sam je ljubio...bosonogu i odbeglu od svih...
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Naš administrator veruje da moderatori mogu da budu samo specijalisti za odgovarajuću oblast. To svakako jeste i najbolje rešenja, ali definitivno nije i jedino. Uloga moderatora nije da odgovara na pitanja nego da vodi računa da se poštuju pravila foruma, a to ne mora da bude baš neki specijalista. Treba barem neko da briše ove spam poruke kojih nešto ima puno u poslednje vreme.

Evo nekih mojih predloga.
Ako bi Vragolasta Amfibija to htela, mogla bi da bude moderator za urologiju, a u svakom slučaju, Dr. Vinki bi trebalo barem ukinuti dodatne funkcije jer je odavno nema, ljudi uzaludno od nje traže i očekuju odgovor. Ako se ponovo pojavi na forumu, ništa lakše da joj se titula vrati.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Sklerozica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 18, 2006 7:53 pm
Kontakt:

Post od Sklerozica »

Podržavam mišljenje o tome da moderator treba da bude specijalista za određenu oblast, ali mogao bi i pored specijaliste biti još jedan sa manjim ovlašćenjima koji bi vodio računa o dupliranju tema ( :oops: sada sam i ja to napravio) i spamu.
Odgovori