Postovani,
Molim vas za pomoc. Imam 33 godine a dijabetes od 12-te godine zivota, i od tada primam insulin dva puta dnevno. Povredio sam zglob leve noge pre dve godine i od tada
imam otok koji nikako nece da spadne. Isao sam kod raznih doktora,ortopeda ali niko ne moze da mi pomogne da mi se sanira taj otok. sve to vreme ja veoma otezano
hodam i cesto ne mogu stopalo normalno da podignem. Takodje hocu da napomenem da sam na kucnoj dijalizi. Da li to mozda ima neke veze sa dijalizom,sa tecnosti
koju unosim i izbacujem iz organizma? Mozete li mi nekako pomoci,dati neki savet. Ocajan sam. Hvala unapred!
OTOK NA ZGLOBU LEVE NOGE
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 23, 2011 2:11 am
Re: OTOK NA ZGLOBU LEVE NOGE
Moj savet ti je da uradis magnetnu rezonancu skocnog zgloba.
Imala sam povredu, i nakon dve do tri godine otok za koji na rengenu nisu mogli da ustanove zbog cega se javlja.
Po sopstvenoj inicijativi otisla sam kod doktora Mitkovica u niski klinicki centar odakle me je on odmah poslao na magnetnu u Nisku Banju gde su otkrili nekakvu cistu velicine jajeta a do tad nisu ni poumnjali na tako nesto.
E sad ne mogu ti reci da li to ima veze sa drugim zdravstvenim problemima koje imas,ali magnetna pa posle sve ostalo. Menu su kljukali lekovima protiv bolova a nisu uopste trazili uzrok tome,ja se opekla pa imam i dalje probleme,jer se cista vratila jos veca i nakon operacije.
pozdrav puno srece
Imala sam povredu, i nakon dve do tri godine otok za koji na rengenu nisu mogli da ustanove zbog cega se javlja.
Po sopstvenoj inicijativi otisla sam kod doktora Mitkovica u niski klinicki centar odakle me je on odmah poslao na magnetnu u Nisku Banju gde su otkrili nekakvu cistu velicine jajeta a do tad nisu ni poumnjali na tako nesto.
E sad ne mogu ti reci da li to ima veze sa drugim zdravstvenim problemima koje imas,ali magnetna pa posle sve ostalo. Menu su kljukali lekovima protiv bolova a nisu uopste trazili uzrok tome,ja se opekla pa imam i dalje probleme,jer se cista vratila jos veca i nakon operacije.
pozdrav puno srece