Nadam se brzom odgovoru

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
pera90ub
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 08, 2011 6:36 pm

Nadam se brzom odgovoru

Post od pera90ub »

Dobar dan svima imam 20 god pe 2 meseca sam bio na ultru zvuku stomaka i rekli su mi da imam peska u besici,cesto me boleo mali stomk i besika,doktor mi je rekao da samo pijem tecnosti dosta,tako sam i uradio i evo posle 2 meseca opet sma osetio jake bolove u malom stomaku i u besici i cesto sam mokrio ali mi nije peckalo. Uradio sam rezultate urina i krvne slike i sve je bilo ok,uradio sam ponovo ultra zvuk i doktor rece da sada nema uopste peska da i ako sam ga imao da sam ga izbacio. Eto sve je sad u redu po rezultatima i po ultra zvuku a mene i dalje boli mali stomak i besika cesto mokrim ali bez peckanja i da doktor je rekao da su bubrezi u redu! Pomozite molim vas nzm vise sta radim! :cry: :cry: :cry:
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Nadam se brzom odgovoru

Post od Dr011 »

mozda povremeno naidje pesak pa te tad drazi i tera na mokrenje, savet je unosenje dosta tecnosti kako bi se propirali urinarni putevi...proveri i biohemijske analize krvi...inace cesto mokrenje moze da bude i usled tog veceg unosa tecnosti, a moze da se javi cak i na psiholoskoj osnovi (sto se tice samog mokrenja)...a sto se tice bolova koje osecas oni mogu biti i zbog tog peska, zbog neke urinarne infekcije (ali kazes da je urinokultura ok), ali i iz nekih drugih razloga nevezanih za urinarne puteve (vidi imas li problem sa varenjem i stolicom, nosis li udobne pantalone, ves, da praznis redovno genitalne organe, itd)...
pera90ub
Novi član
Novi član

Post od pera90ub »

A hoće li da da se jave bolovi kada češće praznim genitalne organe? Hvala unapred!
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Pero-jel pijes puno cajeva?
pera90ub
Novi član
Novi član

Post od pera90ub »

Pa onako dok sam navodno imao pesak u besici u bubrezima pijo sam dosta caja!?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

jedan moj kolega je navalio na koprivu---i isao kod lekara i zalio se da ga puno tera da mokri a ona nije pitala jel pije cajeve vec mu prepisala antibiotike pa bez veze pio i kad je dosao kod urologa i ispricao sve ovaj mu rekao da prestane sa cajevima i antibioticima i pije samo vodu i svi problemi reseni
pomislio sam da je moguce da je to i kod tebe---
Ja pijem Brusnicu ujutru i po podne i cini mi se da pomaze--pa probaj
pera90ub
Novi član
Novi član

Post od pera90ub »

Hvala na savetima! :D
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

pera90ub napisao:A hoće li da da se jave bolovi kada češće praznim genitalne organe? Hvala unapred!
naravno, ne treba bas ni preterivati, sve u granicama normale :wink:
pera90ub
Novi član
Novi član

Post od pera90ub »

Pitam to zato jer jos uvek nisam imao odnos sa devojkom,pa cesto masturbiram do 2-3 puta na dan, moguce da mi to stvara bolove!? :o
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

moze, narocito ako stimulacija dugo traje pre nego sto se dodje do ejakulacije...i naravno da ne treba preterivati sa tim...pokusaj da smanjis malo pa vidi ima li poboljsanja... :wink:
pera90ub
Novi član
Novi član

Post od pera90ub »

Ok probacu.Probao sam pre nekidan da napipam tacno mesto gde me boli,kad sam pritisniuo besiku odmah me je poteralo da mokrim a nzm zasto neko kaze da je moguce da ima salbu besiku pa cim se malo prehladim oce da boli!? Vec sam rekao bio sam, na ultra zvuku besika,prostata sve u redu,urin i urina kultura sve u redu!? :o :(
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

mozda ti je u tom momentu besika jednostavno bila puna...ako si osetljiv na prehladu izbegavaj promaje, sedenje na hladnom, golisavost...bitno je da je na pregledu i analizama sve ok...
pera90ub
Novi član
Novi član

Post od pera90ub »

Urin,urina kultura ultra zvuk besike i prostate sve u redu sve mi urolog uradio. A pedijatar u domu zdravalj mi rece da jedino idem na neki pregled gde se stavalj cev u penis do besike pa da vide sta je! :( :( posto su mi svi rez dobri jos to kao da uradim a ja to nema sanse breee da radimmmm :( :( :cry:
LaFolie
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 04, 2009 3:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od LaFolie »

hello :)
Ja sam zensko i imam mnogo problema sa peskom. Trik je u tome da izbegavas cedevite i tako ta cuda sto se rastvaraju, pij svakog dana po jednu limunadu jer sprecava stvaranje peska, kisela sredina ne odgovara stvaranju kamenca, pivo je isto super jer ispira kanale, cajevi od persuna, korpive, svila od kukuruza kuvana, mix svega toga, ja pijem solju dnevno, nije gadno kad se naviknes :))) I prolom voda je ok jer nema minerala :)
Odgovori