Bubuljica na penisu

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
CarloGambino
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 23, 2006 4:58 am

Bubuljica na penisu

Post od CarloGambino »

Postovani doktore,

Imam problem sa jednom bubuljicom na samom pocetku tela penisa. Problem je sto sam je evo vec drugi put iscedio u poslednjih nedelju dana i imala je poprilicnu kolicinu "djubriva" oba puta. Nisam upotrebio nikakvu veliku silu da bi ih iscedio niti je bolelo. E sad, po izgledu se uopste ne razlikuje od onih koje mi se javljaju na ledjima ali mi je cudno da ima toliko gnoja. Imam nezasticen seks, nisam menjao partnera zadnje 4 godine (nadam se da nije ni ona), higijenu odrzavam do neke mere. Moze li ovo da bude polna bolest?

Drugo pitanje se odnosi na nekoliko 4-5 malih bradavica na telu penisa neravnomerno rasporedjenih koje imam vec par meseci. Velicine kao neki mali cmicak na oku bez zapaljenja, malo svetlije od boje koze. Ne mogu se iscediti. Nije da mi smeta, ali sta bi moglo da bude?

sve najbolje
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Bubuljica na penisu

Post od Dr011 »

moze da bude samo bubuljica, moze urasla dlaka, pogotovo ako se brijete, a mozda je nesto trece, dok se ne pogleda ne moze da se zna...
a sto se tice ovog drugog problema, mogu npr. da budu kondilomi, ali opet, dok se ne vidi ne moze nista da se kaze...zato je savet da svakako odete na pregled...
CarloGambino
Novi član
Novi član

Post od CarloGambino »

Postovani doktore,

Za prvi problem ste verovatno bili u pravu posto mi je to brzo proslo, a drugi problem me je mucio vec vise od pola godine.
Naime od kad sam postvio pitanje ta cetri mala plikcica su poprilicno narasla a i malo su se upalila. Danas sam bio kod doktora da proverim o cemu se radi i u pitanju su moluske bradavice. Kaze doktor da bi za 10 dana trebale da sazreju pa same da izbace gnoj pa da se povuku. Upitanju je virusna infekcija... Oslabljen imunitet... Nadam se da sam nekome pomogao.

Pozdrav
dzebedaja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Maj 26, 2010 1:02 pm

Post od dzebedaja »

Sta ti je doktor dao da mazes?
CarloGambino
Novi član
Novi član

Post od CarloGambino »

Nisam nista mazao. Doktor je preporucio po potrebi ispiranje 3% bornom kiselinom. posle dve nedelje su nestale, i vise se ne pojavljuju.
Odgovori