Neosetljivost vrha penisa, bol u istom, manjak erekcije?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
mad_for_red
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 09, 2011 7:51 am

Neosetljivost vrha penisa, bol u istom, manjak erekcije?

Post od mad_for_red »

Pozdrav svima. Imam 21 godinu, i problem koji me toliko deprimira da mi je to sad najmanje trebalo pred ispitni rok :) Naime, imam devojku, dugo smo zajedno (vol. 2), i poceli smo sve vise da se oslobadjamo jednom prema drugom...a kako jedna stvar uvek vodi drugoj, tako smo dosli i do najintimnijih delova. Kod nje problema nema, lako je dovodim do vrhunca (prstima), ali kod mene je problem :/ vrh penisa mi je totalno neosetljiv, ali totalno. Cak ne samo to, vec me ceo glavic (izvinjavam se stvarno za izraz, nadam se da je ok) uglavnom, ne mogu reci boli, ali nekako negativno reaguje na dodir. Tesko mi je da opisem, ali verujem da ljudi upucenu u ovu oblast znaju o cemu pricam (inace, trazio sam teme slicne mom problemu, nisam nasao). Kada me devojka uhvati rukom, i radi pokretima gore-dole recimo, ja ne da ne osecam nista, nego mi i smanjuje zelju. Takodje, imali smo vec jednom odnos, pre oko 7 meseci, i secam se, iako sam bio pripit dosta, da sam slabo sta osetio, nikakvo trenje, skoro nista. Inace nisam popio kap alkohola vec skoro pola godine, ne pusim, rekreativno se bavim sportom (ranije aktivno fudbal), tako da sa te strane ne vidim problem. Ako nesto znaci, mogu reci da se secam i kada sam bio klinja (6-7 god recimo), glavic me je boleo na dodir, jos vise nego sada. I naravno, sve ovo dovodi do toga da mi je i erekcija postala upitna, tj nestalna, mada to nije toliki problem, cini mi se da je samo posledica ovog prvog, ali eto, ko se razume procenice...Mene interesuje moze li mi neko reci sta mi je, ima li resenja,leka ili cega vec, jer me ovo uzasno deprimira, da ne mogu da uzivam u seksu, jednostavno ne mogu to da prihvatim. I samo da napomenem da kada sam sa devojkom skroz sam opusten, ni trunke napetosti nema, tako da u tome nije stvar...nadam se nekim odgovorima, pozdrav.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Neosetljivost vrha penisa, bol u istom, manjak erekcije?

Post od Dr011 »

kako stoje stvari pri masturbaciji, da li je tu osecaj dobar i uspevas kvalitetno da se zadovoljis? treba proveriti postoji li neki problem sa kozicom, frenulumom ili neka upala glavica i kozice, a sve to moze da dovodi do stvaranja neprijatnog osecaja, bola i samim tim problema sa erekcijom...ako je to sve uredu onda najcesce uzrok bude psiholoske prirode...
mad_for_red
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 09, 2011 7:51 am

Post od mad_for_red »

Dr011 napisao:kako stoje stvari pri masturbaciji, da li je tu osecaj dobar i uspevas kvalitetno da se zadovoljis? treba proveriti postoji li neki problem sa kozicom, frenulumom ili neka upala glavica i kozice, a sve to moze da dovodi do stvaranja neprijatnog osecaja, bola i samim tim problema sa erekcijom...ako je to sve uredu onda najcesce uzrok bude psiholoske prirode...
Pa ovako, obicno mi je recimo erekcija oko 75 %, jer kada mi je manja erekcija, tj glavic (nemam drugi izraz :/) tada me manje boli,pecka ili kako vec da opisem taj osecaj. I kada prevlacim i kozicom preko njega, dakle kad ima nekog pritiska, mogu da uzivam, ali samo kada je neki pritisak na isti, primer kada se jako privijem uz devojku. Kada sam u potpunoj erekciji onda mi poprimi malo tamniju boju i gotovo da ne mogu da ga dodirnem, s tim sto se to vise odnosi na donji deo, a manje za gornji, gde jedva da i postoji ikakav osecaj dodira, ponekad zaista ni ne osetim nista (skroz gore). Siguran sam da nije psiholoske prirode. Hvala na odgovoru i ako ove nove informacije mogu biti korisne nadam se jos nekom odgovoru, da li je ovo nesto sto se desava, ima li resenja, jako me deprimira. Pozdrav.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

ne bi bilo lose da odes na pregled, da se vidi kako izgleda koza, ima li problema sa kozicom ili neke upale mozda koja stvara takve probleme...
Odgovori