cao,svima

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
isidora90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 13, 2006 4:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

cao,svima

Post od isidora90 »

kiss.cao,svima,ja,sam,isidora,imam,16,gidina,izi,bga,sam.imam,veliki,proble,akne....
idem,u,prvu,beogradsku,gimnaziju,vukovac,sam,bavim,se,manekenstvom,...da,znamte,nesto,o,meni,...
akne,imam,po,licu,malo,malo,na,vratu,i,ledjima,takodje,imam,i,malo,jedva,vidljivih,i,sitnih,oziljaka,svasta,sam,koristila,ali,nista.ako,neko,moze,da,mi,pomogne,nekim,savetom,predlogom,tu,sam,da,ga,saslusam,moze,mi,se,i,javiti,0644422426.cekam,vase,odgovore.kiss,za,sve,i,pitanje,za,devojke,da,li,puder,steti,aknama,kiss,za,sve.volim,vas!!!!!!!!!
kiss
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

idi u kotodermu....
IT
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 09, 2006 1:34 am

Post od IT »

Cao Isidora, sledeci put kada nesto budes pisala pokusaj da koristis SPACE (onaj veliki taster na tastaturi) umesto zareza i nemoj nikada, ali nikada bilo gde na netu da ostavljas vise podataka nego sto bi trebalo, npr. tvoj broj telefona inace ces vrlo brzo morati da ga promenis u sta ces se verovatno uskoro i sama uveriti. Nemoj mi zameriti ali kako se bavis manekenstvom a imas problem s aknama? Nekako ne ide, zar ne?:)
Lelaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 07, 2005 12:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Lelaa »

Ja mislim da je ovo neko zezanje.. :o
IT
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 09, 2006 1:34 am

Post od IT »

I meni tako izgleda, ali ko zna, znas kakvi su danasnji klinci:)
Odgovori